EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı: 3 Ay Hiç Ödeme Yapmadan 50.000 TL!

Vakıfbank’tan Nakit Sıkışıklığı İçin 3 Ay Erteleme İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Vakıfbank, nakit sıkışıklığı içinde olan müşterilere özel bir ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu kapsamda Vakıfbank’a başvuru yapan müşteriler, 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi çekme fırsatına sahip olmaktadırlar. Bu cazip teklifin ayrıntıları belli olurken, Vakıfbank müşterilerine büyük kolaylık sağlamaktadır.

3 Ay Erteleme Nedir?

Ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşteriler genellikle pandemi döneminde yaşanan gelir kayıplarının ardından bankalar tarafından sağlanan 3 ay erteleme imkanından faydalanmaktadırlar. Pandemi sona erse de, bazı bankalar hala müşterilerine 3 ay kredi erteleme imkanı sunmaya devam etmektedir. Vakıfbank, bu bankalardan biridir. Vakıfbank müşterileri, tamamen kendi tercihlerine göre 3 ay kredi erteleme seçeneğini kullanabilmektedirler. Müşterinin talep etmemesi halinde bu kredi erteleme durumu devreye girmemektedir.

3 ay kredi erteleme yapıldığında, müşteriler kredi kullandıkları günden itibaren 3 ay boyunca bankaya herhangi bir taksit ödemesi yapmamaktadırlar. Müşterinin taksit ödeyeceği tarih, 3 ay sonrası olarak belirlenmektedir. Ödemesiz geçen bu 3 aylık süre, kredinin vadesinden düşülmektedir. Örneğin, 36 ay vadeli bir kredi hesaplaması yapıldığında, 3 ay kredi erteleme varsa 33 ay üzerinden hesaplama yapılarak ödeme planı oluşturulmaktadır.

Aylık Faiz Oranı

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uygulayacağı aylık faiz oranı yüzde 3,35 olarak belirlenmiştir. Müşteriler bu faiz oranıyla ihtiyaç kredisi çekebilmektedirler. Diğer bankalarla karşılaştırma yapıldığında, Vakıfbank’ın düşük faiz avantajı sunan bir banka olduğu gözlemlenmektedir. Artık düşük faizli ihtiyaç kredisi imkanının herhangi bir bankada bulunmadığı bilinmektedir.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan 36 ay vadeli ve 3 ay erteleme seçeneğiyle 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan bir müşteri için ödeme planı aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

  • İlk 3 ay boyunca herhangi bir ödeme yapılmamaktadır.
  • 4. ayda 7.200 TL tutarında bir kredi taksiti ödenmektedir.
  • 5. aydan başlamak üzere kredi taksit ödemeleri 33. aya kadar aylık 2.845 TL olarak devam etmektedir.

Bu ödeme planına göre, kredi toplam maliyeti 101.096 TL olmaktadır.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı: 3 Ay Hiç Ödeme Yapmadan 50.000 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.