EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere Bu Ay 8500+4000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

ING, Ekim Ayında Yüksek Promosyon Ödemeleri ile Emekli Promosyonlarında Öne Çıkıyor

ING, emekli promosyonu ödemeleri konusunda her ay düzenli olarak bilgilendirmeler yapıyor ve bu bilgileri kendi internet sitesinden duyuruyor. Emekliler, ekim ayında da bu promosyonun detayları hakkında bilgi almak istiyorlar. Özellikle maaşlarına göre alacakları promosyon miktarı büyük bir ilgi çekiyor.

Ekim ayı boyunca, ING’nin sunduğu emekli promosyonundan yararlanmak isteyenler, bankaya üç yıllığına maaşlarını taşıma taahhüdünde bulunabilirler. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan maaş alan emekliler için belirlenen promosyon miktarları şu şekildedir:

– Maaşı 3.500 TL’nin altında olanlara 5.100 TL,
– Maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.950 TL,
– Maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.650 TL,
– Maaşı 10.000 TL ve üzeri olanlara 8.500 TL.

Ayrıca, ekim ayı boyunca, ING emeklilere maaşlarına ek olarak otomatik fatura ödeme talimatı verenlere de 4.000 TL’ye kadar ek promosyon sunuyor. Bu sayede emekliler, en fazla 12.500 TL’lik bir promosyon kazancına ulaşabilecekler.

Bu yüksek promosyon ödemeleri, ING’nin emeklilere olan desteğini göstermektedir. Emekli promosyon miktarları, emeklilerin maaşlarına göre belirlendiği için herkesin faydalanabileceği bir seçenek sunulmuştur. Emekliler, ING’nin sunduğu promosyonlarla daha da avantajlı hale gelerek maaşlarının yanı sıra ek bir gelir elde edebilmektedirler.

ING’nin emekli promosyonları hakkında daha fazla bilgi almak ve promosyondan yararlanmak isteyenler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilir ya da en yakın şubeye başvurabilirler.

Emekli promosyonları, emekliler için önemli bir ek gelir kaynağı olabilir. Bu nedenle, ING gibi güvenilir bir bankanın sunduğu yüksek promosyonlar, emekliler arasında büyük bir ilgiyle karşılanmaktadır.

Emeklilere Bu Ay 8500+4000 TL Promosyon Ödemesi Yapılacak

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.