EkonomiGenelTürkiye

İŞKUR, Belediyelere KPSS’siz Memur Alımı İlanlarına Başladı!

**KPSS Şartı Olmadan Belediye İş İlanları**

İŞKUR üzerinden iki farklı belediye tarafından KPSS şartı aranmadan memur alımı ilanı yayımlandı. Alım ilanı, farklı kadro pozisyonları için yapılacak ve işe alınacak personellerin deneme sürecine tabi tutulacağı belirtilmiştir. İki kurum da başvuruları bugün itibariyle kabul etmektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın tüm detaylarını size sunduk.

**Belediye Personel Alımı İş İlanları: Kriterler ve Açıklama**

**00007846017 İŞKUR İş İlanı Numarasıyla:** Mudanya Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan 1 daimi şoför alımı ilanına ilişkin detaylar şu şekildedir: Bursa iş ilanları kategorisinde yer alan ilana başvurular, kadın ve erkek adaylar arasından 18 yaşını tamamlamış olanlar kabul edilmektedir. Üst yaş sınırı bulunmamakta olup, deneyim şartı aranmamaktadır.

En az lise veya denk okullardan mezun olan adaylar başvurabilecektir. B sınıfı sürücü belgesine sahip olmanın yanı sıra ehliyetinizin en az 10 yıl süreyle geçerli olması gereklidir. Bu ilana sadece kişisel durumu, eski hükümlü veya terörle mücadelede yer alan adaylar başvuruda bulunabilecektir.

**00007844561 İŞKUR İş İlanı Numarasıyla:** Küplü Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan 3 beden işçisi (temizlik personeli) alımı ilanına ilişkin detaylar şu şekildedir: Edirne iş ilanları kategorisinde yer alan ilana başvurular, en az okur-yazar düzeyinde olan adaylardan kabul edilmektedir. Temizlik görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmayan adaylar kura sonucuna göre işe alınacaktır.

**Memur Alımı Başvuru Süreci ve Tarihi**

Belediye Başkanlıkları tarafından yayımlanan ilanlara başvurular, 6 Ekim 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 10 Ekim 2023 olarak açıklanmıştır. Adaylar başvurularını İŞKUR e-şube aracılığıyla online olarak veya bulundukları şehirdeki hizmet noktalarından şahsen yapabileceklerdir.

Başvuru linki için tıklayınız.

İŞKUR, Belediyelere KPSS’siz Memur Alımı İlanlarına Başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.