EkonomiGenelTürkiye

Motorlu Taşıtlar Vergisinde Devlet Bankası’ndan Müjdeli Haber! Büyük Fırsat Kaçırılmayacak.

Ziraat Bankası’ndan Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesinde 4 Taksit Fırsatı!

Araç sahibi vatandaşların büyük bir sorunu olan Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için bankalar tarafından sunulan fırsatlar devam ediyor. Son zamanlarda vatandaşların alım gücünde düşüş yaşanması nedeniyle birçok kişi araç kullanımını kısıtlamaya ve yakıt masraflarını düşürmeye başladı. Ancak araç sahipleri için araçlarla ilgili ödemeler hala bitmiyor.

Motorlu Taşıt Vergisi düzenli olarak ödenmesi gereken bir vergi olduğu için bankalar bu konuda çeşitli açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalar arasında devlete ait olan Ziraat Bankası tarafından yapılan son duyuru ise vatandaşların dikkatini çekecek nitelikte.

Ziraat Bankası, Türkiye’de tercih edilen bir kamu bankası olup resmi internet sitesinde yaptığı duyuru ile vatandaşlara Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 4 taksit imkanı sunacağını duyurdu. Bu bilgi paylaşımına göre, vatandaşlar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini ücretsiz olarak 4 taksit halinde yapabilecekler.

Kampanyanın koşulları ise şu şekildedir:

– Kampanya, 23 Ağustos – 8 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
– Bu tarihler arasında, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi (www.gib.gov.tr, ivd.gib.gov.tr, intvrg.gib.gov.tr) kanalları üzerinden Bankkart veya Bankkart Başak kartınızın kredi kartı özelliği ile yapacağınız taksitli Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleriniz 4 taksit halinde bölünecektir.
– Bu kampanyaya asıl kartlar, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan ödemeler dahildir.
– Bankkart’ın banka kartı özelliğine sahip olan Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleri ile yapılan ödemeler kampanya kapsamında değildir.
– Motorlu Taşıtlar Vergisi hakkında daha detaylı bilgilere www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz.
– T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Bu kampanya 23 Ağustos ile 8 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir ve daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası mobil uygulamasını kullanabilir veya şubeleri ziyaret ederek bilgi alabilirler.

Motorlu Taşıtlar Vergisinde Devlet Bankası'ndan Müjdeli Haber! Büyük Fırsat Kaçırılmayacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.