EkonomiGenelTürkiye

Akaryakıt fiyatlarındaki DEV indirim ile litre başına ödenen ücret çok uygun!

**Akaryakıt fiyatlarında büyük indirim! Pompada litre başına ödenen ücret artık çok daha uygun olacak**

Son dönemde brent petrol, dolar kuru, KDV ve ÖTV düzenlemesi gibi pek çok faktör devreye girmiş akaryakıt fiyatlarına zam yağmuru yaşanmıştı.

**Yapılan açıklamada araç sahiplerine dikkat! Kredi kartı ile benzin, motorin ve LPG otogaz alanlara 110 TL indirim imkanı…**

Akbank Axess kredi kartı, İş Bankası Maximum kredi kartı ve Garanti BBVA Bankası bonus kredi kartı olan kişilere yönelik olarak yapılan açıklamada 110 TL indirim kazanılabileceği ifade edildi. Akbank tarafından yapılan açıklamada “1 Temmuz – 15
Ağustos 2023 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Axess üyesi Bp istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamanıza, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 100 TL chip-para, SMS ile kampanyaya katılarak 90 TL chip-para kazanma fırsatı!

Kampanyada kazanılan chip para 22 Agustos 2023’ye kadar kampanyaya katılan Bp istasyonlarından yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olacaktır. Kampanyaya Juzdan’dan katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin “Hemen Katıl” butonuna tıklaması veya kampanyaya SMS üzerinden katılmak ve faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce asıl kart sahipleri ve tüzel müşterilerin Akbank’ta kayıtlı cep telefonundan “Bp” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gereklidir. Tüzel müşteriler kampanyaya sadece SMS ile katılabilir ve en fazla 90 TL chip-para kazanabilirler” ifadelerine yer verildi.

Kampanyaya katılan araç sahipleri akaryakıt alışverişleri için her alımlarında indirim hakkı elde edecekler. Ne yazık ki benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamlardan sonra araç sahipleri için akaryakıt kampanyaları daha da önemli hale gelirken bu kampanyalar takip edilerek daha uygun koşullar ve indirimli fiyatlarla akaryakıt alımı mümkün oluyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki DEV indirim ile litre başına ödenen ücret çok uygun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.