EkonomiGenelTürkiye

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı – İŞKUR İlanı

DSİ Kamu İşçi Alımı İlanları

Devlet Su İşleri Gene Müdürlüğü İzmir 2.Bölge Müdürlüğüne yerleştirmek üzere İŞKUR iş ilanları yayınladı. DSİ personel alımı ilanına göre en az ilkokul mezunu olan adaylar başvurabilir. KPSS şartı aranmayan ilana başvurular 5 gün sürecek. Kamupersonelialim.com sitesi olarak detayları ve iş ilan numaralarını yazdık.

İŞKUR İlanları Başvuru Alınma Şekli ve Tarihi

Adaylar başvurularını 00007752287 iş ilan numarası ile 28 Ağustos 2023 ve 1 Eylül 2023 tarihleri arasında elektronik ortamda Türkiye İş Kurumuna yapacak. Başvurusu kabul edilen adaylar arasından Noter kura çekimi 8 Eylül 2023 saat: 14 ile 15 arasında yapılacak.

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı Temizlik Görevlisi İlan Şartları

Tahsili: İlköğretim – Lise düzeyinde mezun olmak.

657 yılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

Geçerli en az yüzde 40 engelli raporuna sahip olmak. İzmir iş ilanları olarak yayınlandı.

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü İşçi Alımı - İŞKUR İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.