EkonomiGenelTürkiye

İBB İŞKUR Alımı: 50 Şoför ve Beden İşçisi

Belediye İş İlanları: İstanbul’da Şoför ve Beden İşçisi Alımı

Belediye iş ilanları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Küçükçekmece İnşaat, 50 şoför ve beden işçisi alımı yapacak. Bu alımlar için en az ilkokul mezunu adaylar başvurabilecektir. İlan, 30 beden işçisi ve 20 şoför kadrosuna yapılan alımları kapsamaktadır. Adaylardan yalnızca erkeklerin şoför kadrosuna başvurabileceği, beden işçisi kadrosuna ise okuryazar olan her adayın başvurabileceği belirtilmiştir. İlanın detayları, Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından paylaşılmıştır.

Belediye Personeli Alımı Başvuru Koşulları

Şoför alımı: Tam zamanlı iş sağlanacak ve başvurular en az ilköğretim mezunu adaylardan kabul edilecektir. Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almayan veya almaya hak kazanmamış adaylar başvurabilir. Görevinizi yapmanıza engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamalıdır. İlana sadece erkek adaylar başvurabilecektir.

Beden işçisi alımı: Vardiyalı çalışmaya uyumlu olan adaylar arasından en az okuryazar düzeyinde eğitim almış adaylar seçilecektir. Sadece erkek adaylar başvuruda bulunabilir ve askerlikle ilişiği bulunmamalıdır. Adaylar, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmalı ve kurum tarafından yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almalıdır. Ayrıca sabıka kaydı bulunmamalıdır.

Personel Alımı İlanı Başvuru Şekli ve Tarihi

İstanbul iş ilanları kategorisinde bulunan bu ilana başvurular, 23 Ekim 2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Başvuruların son tarihi ise 27 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar, özgeçmiş belgeleriyle birlikte kimlik fotokopisi, ikamet belgesi, askerlik durum belgesi ve İŞKUR iş arayan belgelerini [email protected] adresine göndermelidir.

Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Eksik belgeyle başvuru yapan adaylara herhangi bir bilgilendirme yapılmayacak ve işe alım sürecine katılamayacaklardır.

İBB İŞKUR Alımı: 50 Şoför ve Beden İşçisi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.