EkonomiGenelTürkiye

Geceyarısına Kadar: Benzin ve Mazot Ürünlerinde Artan Sürpriz Zamlar!

**BENZİN VE MAZOT FİYATLARI ARTMAYA DEVAM EDİYOR: İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE AKARYAKIT FİYATLARI**

Benzin fiyatları ve mazot fiyatları, dolar kuru ve petrol piyasasındaki dalgalanmalar nedeniyle sürekli değişkenlik gösteriyor. OPEC+’nın arz kararları, Fed’in para politikası, Rusya ve Çin’in uyguladığı politikalar ve makro ekonomik veriler, brent petrol talebini doğrudan etkiliyor. Bu durumda akaryakıt fiyatlarını da belirleyici hale getiriyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin ve motorin fiyatları listesi.

**MAZOTA YENİ ARTIŞ**

11 Ağustos Cuma günü motorin fiyatlarında 1,80 TL’lik bir artış yaşandı. Bu durumda gece yarısından itibaren benzine de zam bekleniyor.

**BENZİNE YENİ ZAM GELİYOR**

15 Ağustos Salı günü benzin ve LPG fiyatlarında herhangi bir değişiklik görülmedi. Motorin kategorisinde ise herhangi bir zam veya indirim söz konusu değilken, benzin fiyatlarına 16 Ağustos Çarşamba gününden itibaren 1,55 TL’luk bir zam yapılması bekleniyor.

**BENZİN FİYATI 38 TL’Yİ AŞACAK**

Zam sonrası, İstanbul’da benzin litre fiyatı 38 TL sınırına yaklaşacak. Benzin fiyatı, Ankara ve İzmir’de ise 38 TL’yi aşacak.

**GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI**

Bugün itibariyle mazot fiyatı ve benzin fiyatı sorgulanıyor. İşte 15 Ağustos 2023 Pazartesi günü güncel İstanbul, Ankara ve İzmir benzin, motorin ve akaryakıt fiyatları.

**İZMİR**

– Motorin fiyatı: 39,00 TL
– Benzin fiyatı: 36,75 TL
– LPG fiyatı: 16,00 TL

**ANKARA**

– Motorin fiyatı: 38,83 TL
– Benzin fiyatı: 36,64 TL
– LPG fiyatı: 16,29 TL

**İSTANBUL (AVRUPA)**

– Motorin fiyatı: 38,34 TL
– Benzin fiyatı: 36,14 TL
– LPG fiyatı: 16,38 TL

**İSTANBUL (ANADOLU)**

– Motorin fiyatı: 38,28 TL
– Benzin fiyatı: 36,09 TL
– LPG fiyatı: 15,93 TL

Bu bilgiler, akaryakıt fiyatlarının sürekli değiştiği ve güncellenen bir konu olduğunu göstermektedir. En son ve en güncel akaryakıt fiyatlarını mutlaka ilgili akaryakıt istasyonlarından kontrol ediniz. Daha fazla detay ve güncel bilgi için yetkili mercilere başvurmanız önemlidir.

Geceyarısına Kadar: Benzin ve Mazot Ürünlerinde Artan Sürpriz Zamlar!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.