EkonomiGenelTürkiye

Kazançlı Fırsat: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere İşte 2 Milyon TL’lik Konut Kredisi!

Ev Sahibi Olmak İçin ING Bankası’ndan Harika Fırsat!

ING Bankası: Konut Kredisi Kampanyasıyla Ev Sahipliği Hayallerinizi Gerçekleştiriyor

Mevcut konut fiyatları ve yüksek kredi faiz oranları ev sahibi olma hayallerini zorlaştırıyordu. Ancak ING Bankası bu duruma çare olarak, düşük faizli konut kredisi imkanı sunuyor. Ev sahibi olmayı planlayanlar için banka, ev fiyatlarına göre değişen kredi tutarlarıyla uygun faiz oranlarıyla bir kampanya başlattı. Bu kampanya, ev sahibi olmak isteyenleri sevindiren bir fırsat sunuyor.

ING Bankası’ndan 2 Milyon TL Konut Kredisi Fırsatı

ING Bankası, ev sahibi olmayı düşünenlere özel olarak 800 bin ila 2 milyon lira arasında değişen miktarlarda konut kredisi imkanı sunuyor. Banka, düşük faiz oranlarıyla bu kredileri sağlayarak, ev sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek isteyenlere büyük bir destek veriyor.

Geçtiğimiz günlerde, hükümet tarafından konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi yönünde olumlu adımlar atılacağı haberi gelmişti. Ancak ING Bankası, bu adımların tamamlanmasını bekleme gereği duymadan ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli bir haberle kampanyayı resmi olarak duyurdu.

ING Konut Kredisi Faiz Oranları 2023

Peki, ING Bankası’nın 2023 yılı için belirlediği konut kredisi faiz oranları nelerdir?

750.000 TL kredi için 120 ay vade süresiyle aylık taksit tutarı 22.752,97 TL’dir. Faiz oranı ise %2,94 olup, toplam geri ödeme miktarı 2.730.359,84 TL’dir.

2.000.000 TL kredi için 120 ay vade süresiyle aylık taksit tutarı 60.674,59 TL’dir. Faiz oranı ise %2,94 olup, toplam geri ödeme miktarı 7.280.955,22 TL’dir.

Kazançlı Fırsat: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere İşte 2 Milyon TL'lik Konut Kredisi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.