EkonomiGenelTürkiye

“Faturalarını ödeyenlere 150 TL para iadesi için başvuru ekranı açıldı!”

Doğalgaz, Elektrik, Turkcell, PTT, Vodafone Telefon Faturası Ödeyenler İçin 150 TL Para İadesi Başvuru Ekranı Açıldı

Zam üstüne zam yaşanan dönemde faturalar vatandaşların sırtındaki yükü artırdı. Özellikle cep telefonu ve internet faturalarında yapılan zamlar sonrasında, faturası olan kişilere yönelik 150 TL para iadesi fırsatı sunuldu. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada, para iadesi için yapılması gerekenler detaylı bir şekilde açıklandı.

Yapı Kredi Bankası Otomatik Ödeme Talimatı Kampanyası İçin Başvuru Koşulları

Yapı Kredi tarafından duyurulan kampanyada, “Otomatik ödeme talimatı ver, fatura takibinden kurtul ve 170 TL’ye kadar Worldpuan kazan” denilerek, toplamda 170 TL para iadesi elde edilebileceği belirtildi. Kampanya koşulları ise şu şekildedir:

– 11 Ağustos – 10 Eylül 2023 tarihleri arasında, 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için 150 TL, 6 yeni talimatın kredi kartından verilmesi halinde ekstra 20 TL Worldpuan kazanma imkanı sağlanacaktır.

– Kampanyaya katılmak için “TALIMAT” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numaranızın 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

– Sistem kayıtlarında olmayan cep telefonlarından gönderilen başvurular dikkate alınmayacaktır. Kampanya sadece yeni tanımlanacak olan fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önce tanımlanmış talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanyadan yararlanılamaz.

– Kampanya süresince verilen her talimat için, ilgili fatura veya faturalar en az bir kez otomatik olarak ödenmelidir. Kampanya süresince verilen her talimatın, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olması gerekmektedir.

– Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Ekim 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması süreci 2 iş günü sürebilir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için başvuru ekranı açıldı ve son başvuru tarihi 10 Eylül 2023 olarak belirlendi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.