EkonomiGenelTürkiye

DSİ’nin KPSS’li ve KPSS’siz 7 Devlet Memuru Alımı İçin Başvurular Başladı.

**Devlet Memuru Alımı İlanları**

**Devlet Su İşleri (DSİ)**, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 5 farklı alanda 7 devlet memuru alımı yapacağını duyurdu. Bu alanda yapılacak olan sözleşmeli bilişim personeli kadrosu için başvuru şartlarını sağladığınız takdirde, 81 şehirdeki vatandaşlar arasından başvuruların kabul edileceği açıklandı. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını sizler için sunuyoruz.

**Kamu Memur Alımı Başvuru Kriterleri**

Başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki bölüm mezunu veya dört yıllık eğitim veren mühendislik fakültelerindeki mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinde, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümlerde veya istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

**KPSS’siz Personel Alımı ve KPSS Etkisi**

Adayların 2022 yılında yapılan KPSS sınavından P-3 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir. Ancak KPSS puanı olmayan adaylar da başvuru sürecine katılabilecekler ve değerlendirilmeye tabi tutulacaklardır. KPSS puanıyla başvuru yapacak adaylar için değerlendirme yüzde 30 YDS puanı ve yüzde 70 KPSS puanı üzerinden yapılırken, puanı olmayan adaylar için değerlendirme yüzde 0 KPSS puanı ve yüzde 70 YDS puanı üzerinden gerçekleşecektir.

**Memur Alımı Kontenjan Dağılımı Açıklandı**

– 1 Kişi Ağ Uzmanı
– 1 Kişi Sistem Uzmanı
– 1 Kişi Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı
– 3 Kişi Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı
– 1 Kişi İş Analisti

**Personel Alımı Başvuru Tarihi ve Şekli**

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, merkez teşkilatta yapılacak olan istihdam ilanına başvuruların 18 Eylül 2023 tarihinden itibaren başladığını duyurdu. Başvurular için son tarih ise 29 Eylül 2023 olarak açıklandı. Müracaatlar elektronik olarak e-Devlet – Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı üzerinden yapılacaktır.

DSİ'nin KPSS'li ve KPSS'siz 7 Devlet Memuru Alımı İçin Başvurular Başladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.