EkonomiGenelTürkiye

Halkbank İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosuyla Asgari Ücretlilere 70.000 TL Destek!

Halkbank Asgari Ücretlilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank, Türkiye’de nakit sorunu yaşayan tüm kesimlere yönelik özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Gelirlerin giderleri karşılayamadığı durumlarda, bankalardan alınan ihtiyaç kredileri hızlı bir çözüm sunuyor. Ancak ihtiyaç kredisi çekmek asgari ücretliler için bazı zorluklar barındırabiliyor. Bu noktada Halkbank, asgari ücretlilere özel bir kampanya ile çözüm sunuyor.

Asgari Ücretliler İçin Özel Kampanya

Bankalara başvuran asgari ücretliler, ihtiyaç kredisi taleplerine olumlu yanıt alamıyorlar. Asgari ücretlilere kredi vermek riskli bulunuyor. Halkbank ise bu soruna çözüm oluşturmak için özel bir kampanya başlattı. Halkbank, asgari ücretlilere kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi vererek nakit sorunlarını çözmelerine yardımcı oluyor. Kamu bankası olmasının sorumluluğunu yerine getirerek vatandaşları desteklemek amacıyla bu kredi imkanını sunuyor.

Kredi Şartları

Asgari ücretliler Halkbank’a başvurarak ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Ancak belirli koşullar bulunmaktadır. Kredinin vadesi en fazla 36 ay ile sınırlıdır. 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri en fazla 36 ay vadeyle verilirken, 50.000 TL ile 70.000 TL arasındaki kredilere en fazla 24 ay vade uygulanmaktadır. 70.000 TL üzeri ihtiyaç kredileri için ise BDDK’nın talimatları gereği kredi verilmemektedir.

Halkbank’ın ihtiyaç kredisi için uyguladığı faiz oranı ise aylık yüzde 3,95 olarak belirlenmiştir. Piyasa ortalamasına göre makul bir oran olduğu düşünülmektedir. Daha düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmak artık pek mümkün değildir.

Ödeme Planları

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi kullanacak olan asgari ücretlilere özel ödeme planları da sunulmaktadır. Esnek ödeme imkanları sayesinde kredi geri ödemeleri kolaylıkla yapılabilmektedir.

70.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyeti

Halkbank’tan 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi alan asgari ücretliler, her ay 5.139 TL kredi taksiti ödemektedirler.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosuyla Asgari Ücretlilere 70.000 TL Destek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.