EkonomiGenelTürkiye

50.000 TL İhtiyaç Kredisi: Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank İle Uygun Faiz Oranları İle Hızlı Çözüm!

Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank’tan İhtiyaç Kredisi Başvuru Ekranı Açıldı

Kamu bankaları, vatandaşların nakit ihtiyacı arttıkça bir kez daha yardıma koşuyor. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından başlatılan kampanyada, acil nakit sıkışıklığı yaşayan kişilere yönelik yeni kredi faiz oranları duyuruldu ve 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi başvuru ekranı açıldı. Kampanyada kredi limiti ise 50.000 TL olarak belirlendi.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Kredi çekmek isteyenler için Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı en düşük pakette %3,69 olarak belirlendi. Bu oranla 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişilerin aylık taksit tutarı 2.943 TL olacak. Kredi faiz oranı, kişinin kredi notu ve risk faktörlerine göre değişkenlik gösterecektir.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Vakıfbank, kredi çekmek isteyenlere %3,75 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. 36 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde ödenecek aylık taksit tutarı ise 2.973 TL olarak belirlendi. Kredinin toplam geri ödemesi ise 107.041 TL olacak.

Halkbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Halkbank, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenlere Vakıfbank ile aynı şekilde %3,75 faiz oranı sunuyor. İnternetten, mobil şube uygulaması üzerinden ve tüm şubelerden şahsen ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı sunulan bu kampanyadan faydalanabilirsiniz.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi: Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank İle Uygun Faiz Oranları İle Hızlı Çözüm!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.