EkonomiGenelTürkiye

“PTT’den 40.000 TL Nakit Para! TC Kimlik Numaranızın Son Hanesi 0-2-4-6-8 Olanlar Hemen Başvursun!”

**PTT İhtiyaç Kredisi İle Nakit Desteği**

PTT İhtiyaç Kredisi Başvuru Detayları

PTT, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaları için nakit desteği sağlamaktadır. 36 ay vade ve 3 ay ertelemeli olarak 40.000 TL kredi alabilirsiniz. Bu kampanya kapsamında acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak için PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle başvurularınızı alıyor ve anında ödeme sağlıyor.

Başvuru işlemi oldukça basit ve hızlıdır. Cep telefonunuzdan göndereceğiniz bir SMS ile kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Sadece mesaj bölümünü açarak, PTT ve T.C. kimlik numaranızı yazarak ve mesajı 50 30’a ileterek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bu kolay adımların ardından başvuru sonucunuz en geç 5 dakika içinde size iletilir. SMS ile başvuru yaparak ihtiyaçlarınızı hızlı ve pratik bir şekilde karşılayabilirsiniz.

PTT İhtiyaç Kredisi Kimlere Verilir?

İhtiyaç kredisi almak için aşağıdaki şartları yerine getirmeniz gerekmektedir:

  • Türk vatandaşı olmanız
  • 18 yaş üzerinde olmanız

PTT ve Aktif Bank işbirliğiyle gerçekleştirilen bu kredi kampanyasında gelir belgesi talep edilmez. Başvurunuzu hemen yaparak 40.000 TL’lik ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Krediniz birkaç saat içinde hesabınıza aktarılır ve ihtiyaçlarınızı karşılamak adına kullanabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.