EkonomiGenelTürkiye

Acun Medya, yüksek maaşla personel alımı için 8. Üniversitelerle işbirliği yapıyor.

Yüksek Maaşlı Personel Alım İlanları

Acun Medya Yüksek Maaşlı Personel Alımı Başvuruları İstanbul İlinde Açıldı

Acun Medya, lise mezunu adaylardan personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar için ikamet şartı aranmamakta olup İstanbul ilinde istihdam sağlanacaktır. Başvurular, kurum tarafından 81 şehirden kabul edilecektir.

Alım Yapılacak Unvanlar

Acun Medya, kaynak ustası, çelik montaj ustası, finans takım üyesi, aşçı, kurgu operatörü, saha sorumlusu, İspanyolca tercüman, idari işler asistanı, muhasebe takım üyesi ve insan kaynakları takım üyesi kadrolarında tam zamanlı olarak personel alımı gerçekleştirecektir.

Personel Alımı Müracaat Şartları

En az lise mezunu adaylar arasından seçilecek engelli personeller, idari işler asistanı ve muhasebe takım üyesi olarak istihdam edilecektir.

Aşçı kadrosu için başvuruda bulunacak adayların hijyen sertifikası ve aşçılık eğitimini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Takım çalışmasına yatkın ve kariyer hedefleri olan adaylar başvuruları kabul edilecektir.

İyi derecede bilgisayar kullanma ve Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilme becerisi istenmektedir.

İspanyolca tercüman alımı için yüksek düzeyde İspanyolca yazma ve konuşma becerisine sahip olunmalıdır.

Kaynak ustası olarak başvuruda bulunacak adayların lise veya dengi okullardan mezun olmaları ve en az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Alım için başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmaları ve sabıka kaydının bulunmaması gerekmektedir.

Kamu haklarından yoksun bırakılmama ve arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması da gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli durumda olmaları gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı İlanına Müracaat

Acun Medya tarafından verilen unvanlar için başvurular başlamış olup, çevrim içi sistem aracılığıyla başvurunuzu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru adresi: https://www.tv8.com.tr/sayfa-insan-kaynaklari

Acun Medya, yüksek maaşla personel alımı için 8. Üniversitelerle işbirliği yapıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.