EkonomiGenelTürkiye

Faizsiz 150.000 TL Kredi: Cumhurbaşkanı İmzaladı! 24 Ay Ertelemeli, 60 Ay Vadeli, 2.500 TL Taksitlerle

Cumhurbaşkanı’nın İmzasıyla Müjde! 150.000 TL Faizsiz Kredi 24 Ay Ertelenmeli, 60 Ay Vadeli ve 2.500 TL Taksit

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dakika kredi müjdesi vermeye devam ediyor. Farklı kesimlere yönelik pek çok yeni kredi paketi devreye alınırken, faizsiz kredi paketleri en çok ilgi çekenler arasında yer alıyor.

Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2023 genel seçimi öncesi seçim vaadi olarak açıklanan kredi paketleri yakından takip edilirken, Erdoğan’ın imzaladığı kredi paketi hakkında bakanlık tarafından çalışmaların resmen başladığı ifade edildi.

Evlilik Kredisi 2023 Müjdesi İçin Son Dakika Gelişmesi! 150.000 TL Faizsiz Kredi 60 Ay Vadeli ve 24 Ay Ertelemeli Gelebilir…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş’a verdiği talimat ile evlilik kredisi için çalışmalara başlanmasını istedi ve kredi paketinde şartların sonuna kadar zorlanması talimatı verdi. Ankara kulislerinde konuşulan iddialara göre, 2024 yerel seçimleri öncesi Aile Bankası kurulacak ve 150 bin TL faizsiz kredi 60 ay vadeli olarak verilecek.

150.000 TL Faizsiz Evlilik Kredisi Başvurusu Son Durum Ne, Hangi Tarihte Verilecek?

Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilere yönelik olarak resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor. Konu hakkında en son açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş tarafından yapılmış. Bakan Göktaş, bu konunun birden fazla paydaşı olduğunu ve yalnızca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı değil, farklı bakanlıkları da ilgilendirdiğini ifade etti.

Bizim Bakanlığımızı ilgilendiren boyutuyla ilgili çalışmalara başladık. Diğer paydaşların çalışmalarını bitirdikten sonra kamuoyuyla bu programı paylaşacağız. Bu proje, hayallerini gerçekleştirmek isteyen her gence bir umut ışığı olacak. Bildiğiniz gibi, 150 bin liraya kadar varan bir destek söz konusu. İki yıl ödemesiz ve akabinde 4 yıl boyunca faizsiz geri ödemeyi kapsıyordu. Cumhurbaşkanımız bu konuyu çok önemsiyor. Bizler de üzerimize düşen boyutuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Faizsiz 150.000 TL Kredi: Cumhurbaşkanı İmzaladı! 24 Ay Ertelemeli, 60 Ay Vadeli, 2.500 TL Taksitlerle

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.