EkonomiGenelTürkiye

BAİB 36.597 TL Maaşla Kamu Memur Alımı Başvuruları

SEO uyumlu Başlık: Kamu Memur Alımı İş İlanları

Yeni İstihdam Olanakları: Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri (BAİB) Personel Alımı

Devlet kurumu olan Batı Akdeniz İhracatçı Birlikleri (BAİB), kendi bünyesinde bir istihdam olanağı sunmak amacıyla 2 memur alımı yapacağını duyurdu. Alımın, yerine getirilen sözlü sınav sonuçlarına göre gerçekleştirileceği belirtildi. Bu alıma katılmak için, 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından birine başvurmuş olmanız ve B grubu P – 3 puan türünde bir puana sahip olmanız gerekmektedir. Taban puanın 70 olduğu açıklanmıştır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, size gerekli şartları sunuyoruz.

Devlet Personel Alımı için Başvuru Kriterleri Nelerdir?

Bu alıma katılmak için, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınızın bulunması gerekmektedir. Ayrıca, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumu veya Kuruluşlarından emekli olmamış veya emekliliğe hak kazanmamış olmanız şartı aranmaktadır.

Alım için aranan diğer şartlardan biri kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmanızdır. Ayrıca, görevinizi düzenli bir şekilde yerine getirmenize engel olabilecek herhangi bir özrünüzün bulunmaması gerekmektedir.

İlanın yayın tarihinden itibaren 35 yaşını doldurmamış olmanız da aranan bir şarttır. Ayrıca, 19 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.

Adayların, işletme, iktisat, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, maliye, ekonometri, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ticaret veya siyaset bilimi bölümlerinden birinde lisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerlik durumu önemli bir kriterdir. Adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş, tecil durumunda bulunan veya askerlikten muaf olan kişiler olmaları gerekmektedir.

Alıma başvuru yapacak kişilerin, sabıka kaydı bulunmaması ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları gerekmektedir. Bu nedenle, yapılan arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması beklenmektedir.

Düz Memur Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Kamu kurumu tarafından yayımlanan ilana başvurular başlamıştır. Başvurularınızı en geç 27 Eylül 2023 tarihine kadar Genel Sekreterliğin evrak kayıt birimine, şahsen veya posta yoluyla tamamlamanız gerekmektedir. Geç yapılan başvurular, değerlendirme sürecine dahil edilmeyecektir.

Başvurular hakkında daha detaylı bilgilere, yayımlanan başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

BAİB 36.597 TL Maaşla Kamu Memur Alımı Başvuruları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.