EkonomiGenelTürkiye

VGM ve MEB 95 Memur Alımı: Resmi Gazete İlanı

Yeni Memur Alımı İlanları

Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı, KPSS’li ve KPSS’siz olarak personel alımı ilanı yayımladı. İlanlara göre en az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilirler.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Devlet Personeli Alımı

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon illerinde ikamet şartsız olarak personel alımı yapacak.

47 Büro Personeli, 4 Avukat, 24 Mühendis (Elektrik, Harita, İnşaat, Makine, Ziraat alanlarından), 3 Mimar, 4 Şehir Plancısı, 7 Müze Araştırmacısı ve 1 Veteriner Hekim alımı yapılacaktır.

Başvurular 11 Ağustos 2023 tarihinden itibaren başlamış olup, 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecektir.

Başvurabilmek için 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) girmiş ve P-3 puan türünde 70 taban puan almış olmanız gerekmektedir.

MEB Öğretmenevi İşçi Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevi bünyesinde, deneyim şartı olmadan en az ilkokul mezunu adaylardan çamaşırhane görevlisi alımı yapılacak.

İlanın İşKUR iş ilan numarası 00007719866 olup, başvurular başlamış olup, son başvuru tarihi 21 Ağustos 2023 olarak belirlenmiştir. Geçici kadroda istihdam sağlanacaktır.

VGM ve MEB 95 Memur Alımı: Resmi Gazete İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.