EkonomiGenelTürkiye

Asgari ücretlilere özel Halkbank ihtiyaç kredisi: 70.000 TL taksit seçenekleri

Halkbank Asgari Ücretlilere Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Bankalar, Türkiye’deki kredi musluklarının kapatılmasına hazırlanırken müşterilerin kullanımına sunmak için son imkanları değerlendirmeye devam ediyorlar. Halkbank da asgari ücretliler için özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı. Asgari ücretliler, Halkbank’a başvurarak bu kampanyadan yararlanabilir ve en düşük maliyetle nakit sorunlarına çözüm bulabilirler.

Bankalar, Asgari Ücretlilere Kredi Vermekte Zorlanıyor

Bankalar, kredi verirken kredi riskine göre maliyet belirliyorlar. Son dönemde artan faizler, bankaların asgari ücretlilere kullandırdıkları kredilerin en riskli krediler olduğu görüşünü benimsemelerine sebep oluyor. Bu kredilerin geri ödenmeme riski bankacılık sektöründe yüksek kabul edilirken, maliyetler de yüksek seviyede belirlenmektedir. Birçok banka, asgari ücretlilere kredi vermemek için çeşitli zorluklar çıkarmaktadır. Yüksek kredi faizi talep eden bankalar, asgari ücretli müşterileri bu şekilde ihtiyaç kredisi çekmekten caydırmaya çalışırlar.

Halkbank’tan Asgari Ücretlilere Özel Kredi Kampanyası

Halkbank, asgari ücretlilere yönelik çok özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında asgari ücretliler, kolayca ihtiyaç kredisi çekebilirler ve herhangi bir maliyet farkı talep edilmez.

Halkbank’ın asgari ücretlilere duyurduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile ne kadar limitte kredi kullanılabileceği de belirlendi. Halkbank, asgari ücretlileri diğer müşterilerden ayırmamaktadır. Diğer müşterilerin kullanabildikleri üst limitteki ihtiyaç kredisini asgari ücretliler de kullanabilirler. Örneğin, bir asgari ücretli müşteri 70.000 TL ihtiyaç kredisi talep ettiğinde, Halkbank bu krediyi onaylayabilmektedir. Ancak, bu limitin üzerindeki ihtiyaç kredisi talepleri bireysel müşterilere Halkbank tarafından verilmemektedir.

Halkbank’ın asgari ücretlilere yönelik olan kredi kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi çekmek isteyen müşterilere %3,35 oranında aylık faiz uygulandığı bildirildi. Bu faiz oranı, piyasa ortalamasının altında olup, şu anda geçerli olan faizlerle karşılaştırıldığında avantajlı görülebilir.

70.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması!

Halkbank’tan ihtiyaç kredisi çekecek olan asgari ücretlilerin kredi maliyetleri aylık %3,35 oranında faiz ile hesaplanmaktadır. Örneğin, 24 ay vadeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi için yapılan hesaplamaya göre aylık taksit tutarı 4.759 TL olmaktadır. Bu kredinin toplam maliyeti ise 114.227 TL olarak hesaplanmaktadır.

Asgari ücretlilere özel Halkbank ihtiyaç kredisi: 70.000 TL taksit seçenekleri

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.