EkonomiGenelTürkiye

MSB 108 Kamu Personel Alımı: Başvurular Başladı!

Kamu Personel Alımı İş İlanları

Millî Savunma Bakanlığı tarafından güncel olarak yayımlanmış olan ilana göre, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 2023 yılı kapsamında dış kaynaktan muvazzaf subay alımı yapılacağı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından ilan edilen alım ilanına başvurular başlamış olup, lisans mezunu adaylar için uygun olan bu alım ilanı için başvuruların bugün itibariyle kabul edilmeye başlandığı belirtilmiştir.

Alım Yapılacak Kadroları ve Detayları

Kara Kuvvetleri Komutanlığı: Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde toplamda 52 muvazzaf subay alımı yapılacaktır. Bu alımlar kapsamında 1 kimya öğretmeni, 1 fizik öğretmeni, 4 eğitim bilimleri öğretmeni, 3 istatistik öğretmeni, 4 Türk dili ve edebiyat öğretmeni, 2 hukuk alanı öğretmeni, 1 uçak öğretmeni, 1 İspanyolca öğretmeni, 3 Arapça öğretmeni, 1 Fransızca öğretmeni, 7 İngilizce öğretmeni, 2 Almanca öğretmeni, 1 Yunanca öğretmeni, 2 tarih öğretmeni, 4 kütüphane öğretmeni, 1 beden eğitimi öğretmeni, 1 beden eğitimi ve tekvando öğretmeni, 4 bilgisayar öğretmen, 2 makine öğretmeni, 1 mekatronik öğretmeni ve son olarak 2 elektronik öğretmeni alımı yapılacaktır.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde toplamda 26 muvazzaf subay alımı yapılacaktır. Bu alımlar kapsamında 1 kimya öğretmeni, 1 matematik öğretmeni, 2 fizik öğretmeni, 4 fen bilimleri öğretmeni, 1 istatistik öğretmeni, 2 Türk dili ve edebiyat öğretmeni, 1 hukuk öğretmeni, 1 Arapça öğretmeni, 1 İngilizce öğretmeni, 1 Almanca öğretmeni, 1 Yunanca öğretmeni, 1 tarih öğretmeni, 2 kütüphane öğretmeni, 3 beden eğitimi öğretmeni, 1 beden eğitimi ve yüzme öğretmeni ve 2 bilgisayar öğretmeni alımı yapılacaktır.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı: Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde toplamda 30 muvazzaf subay alımı yapılacaktır. Bu alımlar kapsamında 4 eğitim bilimleri, 1 istatistik, 2 Türk dili ve edebiyatı, 1 hukuk, 1 psikolog, 1 Arapça, 2 İngilizce, 1 Almanca, 1 tarihi kütüphane, 1 beden eğitimi, 4 bilgisayar, 1 elektrik, 1 uçak ve 4 elektronik öğretmeni alımı yapılacaktır.

Askeri Personel Alımı Başvuru Süreci

Millî Savunma Bakanlığı tarafından güncel olarak yayımlanmış olan ilan için başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını personel temin internet sitesi üzerinden e-devlet aracılığıyla 22 Ekim 2023 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.

MSB 108 Kamu Personel Alımı: Başvurular Başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.