EkonomiGenelTürkiye

Su Kanalizasyon İdaresi Kamu Personel Alımı için Fırsat Kucaklıyor!

Kamu Personel Alımı İş İlanları

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 farklı branşta 4 kamu personel alımı yapacağını açıkladı. Alımlar; A sınıfı iş güvenliği uzmanı, B sınıfı iş güvenliği uzmanı ve işyeri hemşiresi kadrolarında gerçekleşecektir. Tam zamanlı istihdam edilmek üzere yapılacak olan alım ilanı için gerekli olan detaylar ve süreci kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizlerle haberimizde paylaştık.

Personel Alımı İş İlanları Detayları

4 kişi İş Güvenliği Uzmanı (A ve B sınıfı): Çalışma Bakanlığı tarafından onaylı olmak kaydı ile başvuru yapmak istediğiniz sınıfa ait iş güvenliği uzmanı belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Alanınızda en az bir yıl saha tecrübesi kazanmış olan ve aktif olarak araç kullanan B sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylardan yapılacak olan alım ilanına göre; en az lisans düzeyinde bölüm şartı aranmaksızın mezuniyete sahip olmanız istenmektedir.

2 kişi İşyeri Hemşiresi Alımı: Çalışma Bakanlığı tarafından onaylı olmak kaydıyla aktif diğer sağlık personeli belgesine sahip olan ve en az bir yıl süreli saha tecrübesi kazanmış olan adaylardan yapılacak olan alım ilanı için B sınıfı ehliyet belgesi istenmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

Kahramanmaraş iş ilanları kategorisinde yayımlanmış olan ilana müracaatlar 23 Ekim 2023 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştır. İlanın son başvuru tarihi ise 27 Ekim 2023 olarak açıklanmıştır.

Adaylar başvurularını kurumun resmi internet sitesi aracılığı ile online olarak yapmaları gerekmektedir. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak olan başvurular değerlendirilme aşamasına alınmayacaktır.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından başvuru koşullarını taşıyan adaylar arasından alım yapılacak kontenjanın 6 katı kadar aday mülakat sınavına çağrılacaktır ve yapılacak mülakat sınavının sonucunda işe alınacak olan personeller belirlenecektir.

Su Kanalizasyon İdaresi Kamu Personel Alımı için Fırsat Kucaklıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.