EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan Özel Düşük Faizli Konut Kredisi: Başvuru Koşulları Açıklandı!

Halkbank Konut Kredisi Kampanyasında Büyük Avantajlar!

Halkbank, müşterilerine kredi erişimini kolaylaştırıyor.

Halkbank müşterilerine kredi erişiminin kısıtlı olduğu şu zor zamanlarda büyük bir avantaj sağladı. Konut kredisi kampanyası ile 850.000 TL’ye kadar ödeme yapacak. Üstelik 120 ay geri ödemeli konut kredisi cazip fırsatlarla ve düşük faiz oranları ile sağlanacak. İşte kredi ödemesine ilişkin tüm merak edilenler…

Halkbank’tan Büyük Destek Açıklandı

Konut almak isteyenlere uygun faiz oranlarından yararlanarak konut kredisi desteği verilecek. Halkbank’tan oluşturulan bu kampanyanın detayları araştırılıyor. Cazip fırsatlarla konut kredisi sağlayan banka 120 aya uzayan geri ödeme süresi ile büyük ilgi görüyor. Kampanya ile konut satın almak isteyenler veya evini yenilemek isteyenler esnek ödeme seçenekleriyle uygun faiz oranlarından yararlanarak sorunsuz bir şekilde konut sahibi olabilecekler.

Konut Kredisi Faiz Oranları Açıklandı

Halkbank konut kredisi kampanyasının en önemli konusu kredi faiz oranları oldu. Bu dönemde Halkbank’tan 120 ay vade ile kredi almak bütün vatandaşların hayalleri. Ev satın almak isteyenler aylık faiz oranının %3,5 seviyesinde olduğunu biliyorlar. Buna göre 850.000 TL kullanan bir müşterinin aylık ödemesi 30.237 TL taksitle oluşturuluyor. Toplamda 3 milyon 245.115 TL geri ödeme yapılması gerekiyor. Bu Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler bankanın resmi internet sitesinden, mobil uygulamasından veya banka şubesinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Halkbank'tan Özel Düşük Faizli Konut Kredisi: Başvuru Koşulları Açıklandı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.