EkonomiGenelTürkiye

Halkbank’tan Konut Kredisi Faiz İndiriminde Yeni Hesaplama!

Halkbank Konut Kredisi Kampanyası ile Yeni İmkanlar Sunuyor

Halkbank, müşterilerine konut kredisi çekmek için son fırsatları sunarken, bir adım daha atarak faiz indirimi yapma kararı aldı. Konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere yeni bir imkan sağlandığı belirtildi. Peki, Halkbank’ın konut kredisi kampanyasında hangi değişiklikler oldu? Halkbank müşterileri, evlerini yüzde kaç oranında faizle finanse edebilirler?

Faiz İndirimi Müjdesi

Halkbank, konut kredisi kampanyasıyla müşterilerine yeni bir fırsat sunuyor. Ancak bu fırsattan yüksek limitli konut kredisi talep edenler faydalanamayacak. Düşük limitlerde geçerli olacak şekilde, konut kredisi faizinde indirim yapıldığı duyuruldu.

Belirli bir birikime sahip olan ve sadece küçük bir nakit eksikliği olan kişiler için sunulan bu imkanla, 500.000 TL’ye kadar faiz indirimli konut kredisi çekilebilecek. Bu kredilerin maliyet hesaplaması aylık yüzde 2,79 faiz oranıyla yapılacak. 500.000 TL’nin üzerindeki konut kredilerine ise aylık yüzde 2,99 faiz uygulanmaya devam edilecek.

120 Ay Vadeli Konut Kredisi İmkanı

Halkbank, faiz indirimiyle konut kredisi çekmek isteyen müşterilere hangi koşullar altında konut finansmanını sağlayacağını açıkladı. Kullanılacak olan kredinin azami vade süresi 120 ay olarak belirlendi. Bu da 10 yıllık bir geri ödeme süresi demek. Konut kredisi çekecek olan müşteriler, taksitleri 10 yıla yayarak kolayca konut sahibi olabilecek ve kredi borcunu geri ödeme imkanı bulacaklar.

Esnek Ödeme Planları

Halkbank’ın konut kredisi kampanyası kapsamında müşterilere 5 farklı ödeme planı seçeneği sunuluyor. Konut kredisi çekecek müşteriler, bu ödeme planları arasından birini seçerek kredi taksitlerini planlayabilirler. Kişiye özel ödeme planı imkanı sunan Halkbank, böylece konut kredisi borcunun geri ödemesini de sorun olmaktan çıkarıyor.

Halkbank müşterileri, aşağıdaki ödeme planlarının birini tercih etmelidir:

  • Aylık eşit taksitli
  • 3 ayda bir eşit taksitli
  • Artan taksitli
  • Azalan taksitli
  • Serbest ödemeli

500.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Halkbank’tan 120 ay vadeyle 500.000 TL konut kredisi çeken bir müşteri, her ay 14.483 TL kredi taksiti ödemektedir. Bu kredi toplamda ise 1.737.963 TL’ye mal olmaktadır.

Halkbank'tan Konut Kredisi Faiz İndiriminde Yeni Hesaplama!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.