EkonomiGenelTürkiye

Akbank’tan 19 Yaş Üstüne 33 Bin TL Ödeme: İşte Koşullar

Akbank Nakit İhtiyaç Kredisi Kampanyası: Başvuru Koşulları ve Detayları

Akbank, müşterilerine büyük bir fırsat sunarak nakit ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Akbank müşterileri başlatılan kampanyadan yararlanma imkanına sahip. Bu kredi kampanyası, nakit ödeme ihtiyacı olan herkese hitap etmektedir. Ayrıca, esnek ödeme ve taksit erteleme imkanı da sunulmaktadır. Peki, bu kredi kimlere hitap ediyor?

Kampanya Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank nakit ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için belirli koşulları sağlamanız gerekmektedir. 30 bin TL’ye kadar nakit kredi ödemesi alacak olan kişilere bu ödemeler, hesabı Akbank’ta olan müşterilere direkt olarak yapılacaktır.

Akbank, 19 yaş üzeri vatandaşlara ve kredi puanı 1.400 ve üzeri olanlara bu ödeme imkanını sunmaktadır. Daha yüksek limitlerde kredi ödemesi de mümkündür. Bu ödemeyi almak için yapmanız gereken tek şey SMS göndermektir. Akbank size 33 bin TL limitli krediyi SMS yöntemiyle sağlayacaktır. Başvuru için T.C. kimlik numaranızı yazıp 44-25 numarasına SMS göndermeniz yeterlidir. Başvurunuz sonucunda size onaylanan kredili limiti SMS ile bildirilecektir. Bu kredi için 3 ay taksit erteleme imkanı bulunmaktadır. Taksit erteleme imkanıyla sağlanan kredi limitini çekmek için en yakın Akbank şubesine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank'tan 19 Yaş Üstüne 33 Bin TL Ödeme: İşte Koşullar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.