EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi taksitleri yenilendi: Detaylar burada!

TÜRKİYE’DE BANKACILIK PİYASASINDA ARTAN FAİZLER

Türkiye’de bankacılık sektörü sürekli olarak önemli gelişmelere sahne olmaktadır. Özellikle son dönemde kredi faizlerinde yapılan artışlar dikkat çekmektedir. Bu faiz artışları, Merkez Bankası tarafından yapılan faiz artırımlarıyla doğru orantılı olarak gerçekleştirilmektedir. Bugün ise Merkez Bankası’nın faiz artırımıyla birlikte ihtiyaç kredisi faizlerinde artışlar yaşanmaktadır. Ziraat Bankası da ihtiyaç kredisi faizlerinde artışa gitmiş olup müşterilerine daha yüksek maliyetlerle karşılaşma imkanı sunmaktadır. Peki, Ziraat Bankası müşterileri ihtiyaç kredisi kullanırken hangi maliyetlere katlanmaktadırlar?

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI NELER SUNUYOR?

Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi almak isteyenler için yeni koşullar açıklamıştır. Kamu bankası olarak uzun yıllardır vatandaşlara finansal destek sağlayan Ziraat Bankası, uygun maliyetlerle kredi imkanı sunarak önemli bir görev üstlenmektedir. Ancak son dönemlerde diğer kamu bankalarında olduğu gibi Ziraat Bankası da kredi faizlerinde artışa gitmektedir. Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar daha yüksek maliyetlerle karşılaşmaktadırlar.

Ziraat Bankası’nın ihtiyaç kredisi maliyetlerinde değişiklik yapıldığı bilgisine sahibiz. Artık müşteriler aylık yüzde 3,94 faiz oranıyla kredi kullanabilmektedir. Diğer bankalarla karşılaştırıldığında Ziraat Bankası’nın daha avantajlı olduğu görülmekte olup diğer bankalarda ihtiyaç kredisi faiz oranları çok daha yüksektir. Ancak yine de daha düşük faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunan az sayıda banka bulunmaktadır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterilere ek avantajlar sunmaya devam etmektedir. Müşteriler, kredi geri ödemelerini farklı ödeme planlarıyla gerçekleştirebilmektedir. Hangi ödeme planının uygulanacağı müşterilere bağlıdır. Aylık eşit taksitli ödeme planının dışında farklı bir ödeme planı da tercih edilebilir.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında maksimum vade sürelerinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Müşteriler, 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vadeli olarak kullanabilmektedirler. Kredi limiti 50.000 TL ile 100.000 TL arasında olan müşteriler ise 24 aya kadar vadeli kredi kullanabilmektedirler. 100.000 TL ve üzeri talep edilen krediler için ise en fazla 12 aylık vade uygulanabilmektedir.

50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYETİ NEDİR?

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde 3,94 olarak uygulanmaktadır. 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık taksit tutarı 3.069 TL olarak hesaplanmaktadır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi taksitleri yenilendi: Detaylar burada!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.