EkonomiGenelTürkiye

DİB ve MEB, 22 Bin TL Maaşla Personel ve İşçi Alıyor

Personel Alımı İş İlanları

DİB ve MEB Personel Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) ve Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel ve işçi alımı yapacaklarını duyurdu. Bu alımlar, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunmaktadır.

DİB Kamu Personel Alımı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan sıralamasına göre 13 kamu personeli ve işçi alımı yapacağını açıkladı. Başvuru yapacak adayların P-3 puan türünden en az 50 taban puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Alım ilanı için adayların lisans düzeyinde eğitim almış olmaları şartı aranmaktadır.

Personel seçimi, kurul tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü sınav sonuçlarına göre yapılacaktır. Sözlü sınav, başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Mütercim ve tercüman unvanı için yapılacak olan alımlar için başvurular 23 Ekim tarihinde başlayacak ve 13 Kasım 2020 tarihinde sona erecektir. Başvuru detayları ve kılavuzu için lütfen tıklayınız.

MEB Kamu İşçi Alımı

Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre, KPSS şartı olmaksızın en az ilkokul mezunu adaylardan aşçı yardımcısı alacak. Başvurular 23 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Alım, Karaman Öğretmenevi bünyesinde gerçekleştirilecek olup, işe alınacak olan personeller kurum tarafından düzenlenecek olan noter kurası ile belirlenecektir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

DİB ve MEB, 22 Bin TL Maaşla Personel ve İşçi Alıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.