EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel 9.000 TL Ödeme Detayları!

**Emeklilere Destek! Nakde Sıkışanlar İçin 9.000 TL Ek Ödeme**

Emekli vatandaşlar arasında nakit sıkışıklığı yaşayanlar için üç kamu bankası tarafından 9.000 TL’ye kadar ihtiyaç desteklerinin sağlandığı bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya sayesinde, ihtiyaç duydukları ek ödemeleri hafta sonu dahil olmak üzere emeklilere 7/24 internet bankacılığı üzerinden sunulabilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, bankaların internet bankacılığı uygulamalarını kullanabilirler. Böylece başvurularını daha hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirler. Başvuru esnasında, müşterilerin banka kredi politikalarına uygun düzeyde olup olmadığı, kimlik numarası ile yapılan sorgulama sayesinde belirleniyor. Eğer daha önce bankalardan kredi aldıysanız ve düzenli bir şekilde ödemelerinizi yaptıysanız, 9000 TL’ye kadar ödeme hesabınıza sağlanıyor.

Emekliler İçin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Talimat Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emekli müşterilere yönelik olarak talimat verildi. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan, internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden 9.000 TL emekli ödemesi çekilebiliyor. Başvurunuz onaylandığında, aynı gün içerisinde bu ödeme hesabınıza yatırılıyor. Ayrıca, 9000 TL ek ödemeli kredi için 36 ay vade imkanı da sağlandı.

Maaş Bankası Olarak Tercih Edenlere Ek Ödeme

Emeklilerin maaş bankası olarak tercih ettikleri kamu bankaları, 9.000 TL’ye kadar kredi sağlayacak. Özel kredi faizleriyle emekli vatandaşlar, ihtiyaç duydukları finansal desteğe kolaylıkla ulaşabilecekler. Eğer emekliyseniz ve bu ödemeden faydalanmak istiyorsanız, Ziraat Bankası size ihtiyaç duyduğunuz nakit kredi desteğini hızlı bir şekilde sağlayarak sadece bir tıklama ile bu desteği almanızı sağlayacaktır.

Ziraat Bankası'ndan Emeklilere Özel 9.000 TL Ödeme Detayları!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.