EkonomiGenelTürkiye

Yeni Ekim Kampanyası: Sıfır Arabalar İçin 10.000 TL Taksitle Hemen Teslim!

Sıfır araca Ekim PİYANGOSU! Olmayan kaçırmasın aylık 10.000 TL taksitle HEMEN TESLİM elektrikli araç satışı başladı

Sıfır Araç Sektöründe Stok Sorunu

Koronavirüs salgını döneminde fabrikaların uzun süre kapalı kalması, uçuş yasaklarının getirilmesi ile tedarik zinciri kırılan sıfır araç sektöründe stok sorunu yaşanmaya başlanmıştı.

Araba Fiyatlarında Yükseliş

Araç üretiminin azalması ve insanların hastalık kapma endişesi ile toplu taşımadan uzaklaşarak araba almaya yönelmesi arz talep dengesi de kırılmış ve araba fiyatları adeta alev almıştı. Türkiye’de aynı dönemde eş zamanlı olarak döviz ve enflasyon rakamlarının da yükselişi ile araç fiyatları akıl almaz seviyelere ulaşmıştı. Eski normale dönüş beklenen her gün fiyatlar biraz daha yükselerek bekleyenlerin zarara girmesine neden olmuştu.

SIFIR ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE CİTROEN MÜJDESİ! CİTROEN AMİ MODELİ KAÇ TL, NE KADAR OLDU?

Citroen’in Yeni Kampanyası

Sıfır araç fiyatlarında yaşanan yükseliş rekor üzerine rekor kırarken hem fiyatların hem de araç kredisi faiz oranlarının yükselişi ve devletin almış olduğu önlemler sonrasında araç piyasasında ilk kez satış rakamları düşmüştü. Araba sahibi olmak isteyen kişilerin dahi artık alamaz hale gelmesi ve tedbirler sonrası araç yatırımı yapmak isteyen kişilerin sayılarının azalması ile satışlar düşerken sıfır araç markaları talebin azalması ile Ekim ayına özel yeni kampanyalarını peş peşe açıklamaya başladı. Bu markalardan biri de Citroen oldu.

Citroen My Ami Modeli

Citroen tarafından yapılan güncelleme sonrasında Citroen My Ami modelinin satış fiyatı 369 bin TL olarak açıklandı. Bu fiyat üzerinden 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru yapan kişilere taşıt kredisi verileceği de duyuruldu.

Citroen Taşıt Kredisi Kampanyası

Citroen taşıt kredisi kampanyası kapsamında 15 ay faizsiz araç kredisi desteği sağlanan kişiler 150 bin TL kredi için aylık 10 bin TL taksit ödeyecekler. Böylelikle peşinat ödeyen kişiler kalan tutar için aylık 10 bin TL taksit ödeyerek elektrikli sıfır araba sahibi olacaklar.

Yeni Ekim Kampanyası: Sıfır Arabalar İçin 10.000 TL Taksitle Hemen Teslim!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.