EkonomiGenelTürkiye

4A, 4B ve 4C ile EYT’lilere 5.000 TL bayram ikramiyesi IBAN üzerinden ödenecek!

# **Emeklilere Özel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi IBAN Üzerinden Yatırılacak**

## **Emeklilere Özel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi Hakkında Açıklamalar**

17 milyon emeklinin maaş zammı için geri sayım başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, tüm emekliler bayram sevinci yaşayacak. Bu ödemeden istisnasız olarak tüm vatandaşlar yararlanabilecek. Konuyla ilgili olarak AK Parti yetkilileri açıklama yaptı.

## **Emekli Maaşlarına Ara Zam Müjdesi**

Ödemelerin ardından emekli maaşlarına ara zam yapılması planlanmaktadır. Hükümet kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Ekim ayının sonu veya Kasım ayının başında ara zam yapılacak. Özellikle en düşük emekli maaşının yükseltilmesi beklenmekte ve en düşük emekli maaşının 12.000 TL’ye çıkması planlanmaktadır. Bu zam haberi emekliler arasında heyecanla karşılanmaktadır.

## **Emekli Bayram İkramiyesi Onaylandı**

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na sayılı günler kala sevindirici bir müjde geldi. Bu bayramda dini bayram ikramiyelerinin yanı sıra ek ikramiye ödemesi de gerçekleştirilecek. Bu ödemeler, 5000 TL olarak emeklilerin IBAN numaralarına yatırılacak.

## **100. Yıla Özel 5000 TL İkramiye**

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılına özel olarak 17 milyon emekliye 5000 TL ikramiye verilecek. Bu bir defaya mahsus ödeme, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Bakanlığı henüz net bir açıklama yapmadı. Ancak AK Parti kaynakları tarafından, çalışmaların devam ettiği belirtildi.

## **Emekli Maaşlarına Zam Yapılacak mı?**

Emekli maaşlarına yapılacak zam konusu da merak edilmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında emeklilere yönelik bir açıklama yapacaklarını belirtti. İlk kabine toplantısının 9 Ekim tarihinde gerçekleşmesi planlanmaktadır. Emekli maaşlarıyla ilgili detaylar, toplantı sonrasında netlik kazanacaktır.

**Kaynak:** Bu yazıda herhangi bir kaynaktan alıntı yapılmamıştır. Tüm bilgiler, genel haber kaynaklarından alınan bilgiler doğrultusunda derlenmiştir.

4A, 4B ve 4C ile EYT'lilere 5.000 TL bayram ikramiyesi IBAN üzerinden ödenecek!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.