EkonomiGenelTürkiye

“KPSS’de 60 Puanla Zabıta Memuru Olma Fırsatı! Başvuru İlanları”

Yeni Zabıta Memuru Alımıyla İlgili Detaylar!

Zabıta Alımları

Eğitim ve Sınav Şartı
Lisans mezunları için, yerel yönetimler bölümünden mezun olmanız ve 2022 KPSS sınavında P – 3 puan türünde en az 60 puan almanız gerekmektedir. Önlisans mezunları ise mahalli idareler, mahalle idareler zabıta ve yerel yönetimler önlisans programlarından mezun olup, 2022 KPSS sınavında P – 93 puan türünde en az 75 puan almış olmalıdır. Ayrıca her iki kadro için de Karayolları ve Trafik Kanunları’na göre onaylanmış B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuruları
Gaziantep iş ilanları kapsamında açılan zabıta memuru alımı için başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak. Müracaatlar için boy ve kilo ölçümü yapılacağından, Şehitkamil Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen başvurmanız gerekmektedir. Son başvuru tarihi ise 1 Eylül 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurular belirtilen tarihler arasında yapılmadığı takdirde, değerlendirme sürecine alınmayacaktır.

Memur Alımı Sınav Duyurusu
Uygulamalı ve sözlü sınav, 16 Eylül 2023 – 20 Eylül 2023 tarihleri arasında Belediye Başkanlığının Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yapılacaktır. Sınav saat 09:00’da başlayacak ve sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Değerlendirmeler 100 tam puan üzerinden yapılacak ve sonuçlar resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.