EkonomiGenelTürkiye

Lise Mezunu İşçi Alımı Duyurusu Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan

Tarım ve Orman Bakanlığı İşçi Alımı İş İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı İşçi Alımı Hakkında Detaylar

Tarım ve Orman Bakanlığı, kendi birimlerinde istihdam etmek üzere işçi alımı yapmak için bir ilan yayımladı. Alımlar, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylara yönelik olacaktır. İlgili ilana başvurmak isteyen adayların Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2828 Kanunu kapsamında belirlenen süreci takip etmeleri gerekmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan açıklamada, adaylardan talep edilecek belgeler de belirtilmiştir. Bu ilanın detaylarını sizlere sunmak için Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak çalışmalarımızı yürüttük.

İşçi Alımı Yapılacak Şehirler

Çorum, Elazığ, Erzurum, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye, Ankara, Bilecik, Düzce ve Kars illerinde işçi alımları gerçekleştirilecektir. Bu şehirlerin tüm ilçelerinde, farklı kadro ve unvanlarda çalıştırılmak üzere görevlendirme yapılacaktır.

Güncel Personel Alımı Duyurusu

Başvuru sonucunda işe kabul edilen adayların, gerekli belgeleri zamanında teslim etmeleri gerekmektedir. İstenilen belgeler şunlardır:

  • Islak imzalı beyan formu
  • Sağlık durumu beyan dilekçesi
  • Mal beyannamesi
  • 6 adet fotoğraf
  • Erkek adaylar için askerlik durumu belgesi
  • Ulusal elektronik tebligat adres belgesi ve mezuniyet belgesi

Kamu Personel Alımı Belgeleri Gönderim Tarihi

Kurum tarafından yapılan açıklamaya göre, yukarıda listelenmiş olan gerekli belgelerin, en geç 27 Ekim 2023 tarihine kadar Bakanlık adresine posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

Lise Mezunu İşçi Alımı Duyurusu Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.