EkonomiGenelTürkiye

Vakıf Katılım Bankası İş Başvurusu

Banka Personeli Alımı İş İlanları

Banka personeli alımı yapmak için duyuruda bulunan Vakıf Katılım Bankası, başvuruların 81 şehirden kabul edileceğini açıkladı. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın detaylarını size sunuyoruz.

Banka Memuru Alımı İş İlanları

Banka tarafından yayımlanan ilana başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adayların lisans düzeyinde Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunu olmaları gerekmektedir. (İlgili bölümlerde okuyan adaylar da başvuruda bulunabilecektir.)

Temel SQL bilgisine sahip olmanız, C#, C++, Java, C, Python gibi dillerden birini aktif olarak kullanabilmeniz gerekmektedir.

Ayrıca yapay zekâ, görüntü işleme, makine öğrenmesi, doğal dil işleme veya blockchain konularından birinde tecrübe sahibi olmanız tercih edilmektedir.

Başvurular, kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve kurum tarafından yapılacak arşiv ve güvenlik soruşturmasını olumlu sonuçlandıran adaylar arasından yapılacaktır.

Takım çalışmasına yatkın ve insan ilişkilerinde başarılı adaylar tercih edilecektir.

Banka Personeli Alımı İlanına Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Vakıf Katılım Bankası tarafından yayımlanan güncel personel alım ilanına başvurular hâlihazırda başlamıştır. Adaylar başvurularını 31 Aralık 2023 tarihine kadar tamamlamalıdır. Başvurularınızı aşağıdaki link üzerinden online olarak yapabilirsiniz.

Başvuru yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası İş Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.