EkonomiGenelTürkiye

“Vakıfbank, 500.000 TL Taşıt Kredisi İçin Taksit Tutarını Açıkladı!”

Türkiye’de Taşıt Kredisi Çekmek İçin Vakıfbank’ın Devrim Niteliğindeki Kampanyası

Vakıfbank, Otomobil Hedefleyen Müşterilere Kampanya İmkanı Sunuyor

Türkiye’de taşıt kredisi çekmek isteyenler için bankalar dönem dönem yeni imkanlar sunuyorlar. Bu imkanları değerlendirenler hayallerini süsleyen otomobillere kolay bir şekilde sahip olabiliyorlar. Bu şekilde bir taşıt kredisi kampanyası açıklaması Vakıfbank’tan geldi. Bu kamu bankasının taşıt kredisi kampanyası ile müşterilere sağlanan imkanlar tek tek açıklandı.

TAŞIT KREDİSİNDE DEVRİM GİBİ KARAR!

Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere önemli imkanların bir arada sağlandığı açıklandı. Bu bankanın açıklamış olduğu son kampanya ile otomobil satın alımlarında taşıt finansmanı önündeki tüm engeller kaldırılıyor. Müşteriler 4 yıl vadeli olacak şekilde taşıt kredisi kullanma imkanı buluyorlar.

Taşıt Kredisi Kampanyası Detayları

Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyasının en dikkat çeken özelliği müşterilere 3 ay taksit erteleme hakkı verilmesi oluyor. Böylece otomobilini satın alan müşteri kredi taksitlerine 3 ay sonra başlıyor. Böylece bir ödeme krizi içerisinde kalınmıyor. Satın aldıkları otomobillerin zevkini yaşayan vatandaşlar çok sonra kredi taksitlerini ödemeye başlıyorlar. Bu da taşıt kredisi çekecek olanlar için bir avantaj oluyor.

Vakıfbank’ın kullandırdığı taşıt kredisi için eğer müşterinin kredi skoru çok sorunlu değilse herhangi bir kefil veya teminat da istenmiyor. Sadece banka lehine satın alınacak otomobilin üzerinde rehin işlemi yapılıyor. Bu işlem sadece bankanın kendisini güvenceye alması demek oluyor. Kredi borcu kapandığında bu işlem de kaldırılıyor. Rehin işlemi sürerken müşteri otomobili satamıyor. Sadece bankadan onay alınarak bu aracın satışı yapılabiliyor.

Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşteriler 48 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorlar. Bu da taksitlerin 4 yıla bölünmesi demek oluyor. Böylece taşıt kredisi geri ödemeleri müşteriler için sorun da olmuyor. Bunu değerlendirenler yeni otomobillerine cazip imkanlarla sahip oluyorlar.

500.000 TL TAŞIT KREDİSİ MALİYET TABLOSU!

Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere uyguladığı maliyetler belli oldu. Taşıt kredisinin aylık faizi yüzde 3,26 şeklinde açıklandı. 48 ay vadeli 500.000 TL taşıt kredisi çekilmesi durumunda aylık taksit tutarı 24.536 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 24.536 TL olarak hesaplanıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.