EkonomiGenelTürkiye

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Yeni İş İmkanı: KPSS Şartı Aranmayacak 1000 Kişiye İstihdam Fırsatı

Şehir Hastanesi İlanları

Şehir Hastanesi İnşaatı Tamamlanıyor

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin inşaatının tamamlanmasının ardından, hastane personeli alımlarıyla ilgili ilanlar beklenmektedir. Bu alımlar, çeşitli kadrolarda yapılacak ve KPSS puan şartı olmadan yapılabilecektir. İşte alımlarla ilgili detaylar:

Hastanede Alınacak Personel Kadroları

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde çamaşırhane, temizlik, özel güvenlik, otopark, tıbbi atık toplama, garson, sıhhi tesisatçı, hastane refakatçisi, elektrikçi, tekniker, teknisyen, hemşire, aşçı gibi farklı unvanlarda personel alımları yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Hastanedeki alımlar kalıcı kadrolar için gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adayların sağlık sorunlarının olmaması, erkek adayların askerlikle ilişkisinin olmaması, sosyal güvenlik kurumlarından herhangi bir maaş almamaları gerekmektedir. Başvuruda bulunan adayların, arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması ve medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmaları gerekmektedir.

Başvuru İşlemleri

Gaziantep Şehir Hastanesi 2023 yılının sonunda hizmet vermeye başlayacak. Personel alımları ise Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirilecektir. Detaylar resmi İŞKUR internet sitesinde yer alacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak, bu nedenle adayların resmi İŞKUR internet sitesinde kayıt oluşturmaları gerekmektedir.

Şehir hastanesindeki personel alımlarıyla ilgili güncel haberlere ve detaylara mobil uygulamamızdan takip edebilirsiniz.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde Yeni İş İmkanı: KPSS Şartı Aranmayacak 1000 Kişiye İstihdam Fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.