EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan 36.000 TL’den başlayan peşinatlarla 10 yıl vadeli müstakil ev fırsatı!

Türkiye’de Ucuz Ev Satın Alma Fırsatları: Ziraat Bankası Müstakil Ev Satışı

Müstakil evler, Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kişiler arasında büyük ilgi çekiyor. Ancak, yüksek fiyatlar ev almayı zorlaştırıyor ve ev sahipliği oranında yeterli artışlar gerçekleşmiyor. Neyse ki, ucuz ev satın alma fırsatları da nadiren de olsa mevcut. Bu fırsullar arasında bankaların ev satışları öncelikli yer alıyor.

MÜSTAKİL EVLER TALEP GÖRÜYOR

Ev almayı planlayanlar son dönemde ucuz müstakil evleri tercih etmeye başladı. Müstakil evleri satın alanlar, sadece evi değil, ayrıca üzerinde bulunduğu arsanın sahibi olmanın avantajını da elde ediyorlar. Ev ne kadar kötü durumda olursa olsun, sadece arsa için bile müstakil ev satın alınıyor. İhtiyaç halinde müstakil ev tamamen yıkılarak yeniden inşa ediliyor ve insanlar ömür boyu kullanabilecekleri bir müstakil eve sahip oluyorlar. Satın alınan müstakil evde tadilat yapmak da bir seçenek olarak değerlendiriliyor. Sitelere sıkışmak istemeyenler, 3-5 milyon TL ödeyerek ailelerine cazip bir seçenek sunuyorlar.

ZİRAAT BANKASI MÜSTAKİL EV SATIŞI!

Ziraat Bankası, düzenli olarak gayrimenkul satışlarıyla dikkat çekiyor. Diğer bankalar gibi, Ziraat Bankası da sorunlu kredilerle karşılaştığında edindiği gayrimenkulleri satarak kredi zararını karşılamayı amaçlıyor. Bu nedenle, kazanç ana hedef olmadığı için fiyatlar daha cazip hale gelebiliyor. Banka, kredi zararını hızlı bir şekilde karşılamak için fiyatı düşük tutabiliyor. Ziraat Bankası, bir müstakil evin satış ilanını yeniden yayınladı.

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan gayrimenkul satış ilanına göre, Hopa ilçesinde, Artvin’de bir müstakil ev satışa çıkarıldı. Satılan müstakil evin 1,450 metrekarelik bir arsa üzerine inşa edildiği belirtiliyor. Müstakil evin 2 katlı olduğu ve toplamda 485 metrekare alanı olduğu ifade ediliyor.

Ziraat Bankası, bu müstakil evi 360.000 TL fiyat etiketiyle satışa sundu. Ev satın alacak kişiler, konut kredisi kullanarak destek alabilirler. Peşinat olarak 36.000 TL ödeyecek olanlar, ilandaki müstakil evi 120 aylık taksitle satın alma fırsatına sahip olacaklar.

Ziraat Bankası'ndan 36.000 TL'den başlayan peşinatlarla 10 yıl vadeli müstakil ev fırsatı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.