EkonomiGenelTürkiye

%27 İndirimli Opel Mokka ile SUV Sahibi Olun!

Opel Mokka Ekim Kampanyası ile Harika Fırsatlar!

Opel Mokka için harika bir kampanya dönemi başlıyor. Türkiye otomobil piyasasında büyük beğeni toplayan Opel Mokka, Ekim ayında müthiş fiyatlarla satışa sunuluyor. Ekim kampanyasında ek indirimler ve cazip kredi seçenekleriyle Opel Mokka’ya sahip olmak çok daha kolay!

Ekim Fiyatlarıyla Opel Mokka!

Opel Mokka’yı cazibeli hale getiren Ekim kampanyasıyla fiyatlar 1.415.900 TL’den başlıyor. Bu harika SUV için müşterilere bir de kredi desteği sunuluyor. Donanım seviyesine göre 250.000 TL veya 300.000 TL kredi alabilirsiniz. Krediler 12 ay vadeli olarak sunulurken aylık faiz oranı yalnızca 0,99!

Buna ek olarak, Opel Mokka için devam eden özel indirim kampanyası Ekim ayında da geçerli. Sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve birinci derece akrabaları için ek indirimlerle satışlar sürüyor. Ancak, indirim miktarı hakkında net bir bilgi henüz verilmedi.

Ekim İndirimleriyle Opel Mokka Almanın Tam Zamanı!

Türkiye’de Opel Mokka için 3 farklı donanım seviyesi bulunuyor. Elegance donanımı 1.365.900 TL’ye, GS donanımı 1.425.000 TL’ye, Ultimate donanımı ise 1.465.000 TL’ye düşüyor. Ultimate donanımında Opel Mokka’nın fiyatında tam 165.900 TL indirim yapılmış olacak.

%27 İndirimli Opel Mokka ile SUV Sahibi Olun!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.