EkonomiGenelTürkiye

Ofis Halka Arzı Sonuçları: Lot ve İşlem Görmesi İçin Tarih Belli Oldu!

Gıpta Ofis Halka Arz Sonuçları! Kaç Lot Verdi, Ne Zaman İşlem Görecek?

Gıpta Ofis, Türkiye’nin en büyük zincirleri arasında yer alan bir şirkettir. Son halka arz işlemiyle ilgili sonuçlar açıklandı. Bu sürecin sona ermesinin ardından, kaç lot verildiği ve borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu.

Gıpta Ofis Kaç Lot Verdi?

Gıpta Ofis, “Gıpta Ofis Kırtasiye Ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi A.Ş.’nin paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, “Sabit Fiyatla Talep Toplama” yöntemiyle, 6 7 8 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşmiştir” açıklamasını yapmıştır.

Halka arzda birim fiyat 20,90 TL olarak belirlenmiş ve toplamda 40.000.000 TL nominal değerli paylar satışa sunulmuştur. Buna göre, halka arz büyüklüğü 836.000.000 TL olmuştur. Halka arza, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılardan yaklaşık olarak tahsisat tutarının 5,18 katı, Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılardan ise yaklaşık olarak tahsisat tutarının 11,36 katı talep gelmiştir. Talep, halka arz fiyatı üzerinden değerlendirilerek, dağıtım bilgisi yatırımcı gruplarına göre aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Gıpta Ofis Borsada Ne Zaman İşlem Görecek?

Gıpta Ofis’in “GIPTA” koduyla borsada işlem görmesi beklenmektedir. Kesin bir tarih henüz açıklanmamış olsa da, borsa işlemlerine göre bu tarih aralığında işlem görme ihtimali yüksektir.

Yukarıdaki bilgiler, Gıpta Ofis halka arzı ile ilgili önemli detayları aktarmaktadır. Şirketin büyüklüğü ve talep gören bir marka olması, yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Borsada işlem görmesiyle birlikte, Gıpta Ofis’in performansı ve değeri yakından takip edilecektir.

Ofis Halka Arzı Sonuçları: Lot ve İşlem Görmesi İçin Tarih Belli Oldu!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.