EkonomiGenelTürkiye

Seviyesi ile Başvuru Şartları

Pegasus Eylül Ayı İş İlanları: Kabin Memurluğu, Ofis Destek Elemanı ve Daha Fazlası

Personel Alımı Başvuru Kriterleri Nelerdir?

Memur Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Pegasus Havayolu Şirketi, Eylül ayında yeni personeller almak ve farklı kadrolarda işçi istihdam etmek için KPSS şartsız işçi alımı ve personel alımı yapacağını duyurdu. Şirketin yayınladığı güncel ilanlara göre, memur kabin memuru, ofis destek elemanı ve benzeri kadrolarda personel alımı yapılacak. İş alımları arasında uçak yükleme işçisi, misafir hizmetleri memuru, engelli envanter sayım personeli, temel eğitim sertifikalı kabin memuru, simülatör teknisyeni, kıdemli ekip planlama uzmanı ve ofis destek elemanı gibi pozisyonlar bulunmaktadır.

Personel alımı için başvuru yapmak isteyen adayların bazı kriterlere uymaları gerekmektedir. İlanlarda belirtilen pozisyonlara göre, adayların belirli bir eğitim düzeyine ve deneyime sahip olmaları gerekmektedir. Örneğin, pilot pozisyonları için pilot lisansı ve uçuş deneyimi gerekebilirken, kabin memuru pozisyonları için en az lise mezunu olma ve belirli eğitim ve sertifikalara sahip olma gerekliliği bulunabilir.

Pegasus Havayolu Şirketi, personelinin iletişim becerilerine büyük önem vermektedir. Genellikle İngilizce bilme şartı vardır, çünkü uluslararası havacılık dünyasında İngilizce birinci dil olarak kabul edilir. Ayrıca, havayolu şirketleri personelinde belirli sağlık standartlarının karşılanmasını bekler ve sağlık kontrolleri uygulayabilir. Güvenlik arka plan kontrolleri de yapılabilir.

Havayolu çalışanları müşteri iletişiminde başarılı olmalıdır, bu nedenle iletişim becerileri müşteri hizmeti odaklı pozisyonlarda önemlidir. Ekip çalışmasını gerektiren birçok pozisyon bulunan havayolu şirketlerinde de ekip çalışması yetenekleri önemlidir.

Başvuru süreci kapsamında mülakatlar, testler veya değerlendirme merkezi faaliyetleri gerçekleştirilebilir. Bu aşamalar, adayların yeteneklerini ve uygunluğunu değerlendirmek için kullanılır. Bazı pozisyonlar için özel lisanslar veya sertifikalar gerekebilir. Örneğin, uçak bakım teknisyenleri için sertifikasyon gereklilikleri olabilir.

Pegasus Havayolu Şirketi’nde iş başvuruları, https://www.flypgs.com/kariyer adresinden online olarak yapılmaktadır. Başvuru işlemlerini tamamlamak için bu adrese gidebilirsiniz.

Pegasus Eylül ayı iş ilanlarından haberdar olmak ve başvuru yapmak için, ilgili kriterlere uygun olduğunuz pozisyonları incellemeniz ve başvuru sürecini tamamlamanız gerekmektedir. Kendinizi bu iş fırsatlarına uygun hissediyorsanız, başvurunuzu zamanında yaparak bu heyecan verici kariyer fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.

Seviyesi ile Başvuru Şartları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.