EkonomiGenelTürkiye

“TC Kimlik No ile Seçim Öncesi Para Yardımı: 13.500 TL Hediye!”

**Nakit İhtiyacınızı Anında Karşılayın – Akbank 13.500 TL Nakit Avans Kampanyası**

Nakit İhtiyacı Olanlar İçin Akbank’tan Yeni Kampanya

Akbank, yeni başlattığı kampanya ile nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 7/24 13.500 TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya sayesinde Akbank’ın internet bankacılığı üzerinden hızlı bir şekilde başvuruda bulunan müşteriler, hızla nakit avans alabilirler. Başvuruların ardından kredi numarası ve sicil kaydı gibi detaylı incelemeler yapılıp onaylandıktan sonra, kişinin hesabına para hızlı bir şekilde aktarılır. Özellikle bayram öncesinde birçok vatandaş, bu kampanyadan faydalanmayı planlamaktadır. Bu fırsattan yararlanmak için “Akbank Direkt Mobil” uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

Kimler Bu Kampanyadan Yararlanabilir?

İndirdiğiniz “Akbank Direkt Mobil” uygulaması üzerinden müşteri olma seçeneklerinden birini seçerek müşteri işlemlerinizi tamamlayıp 13.500 TL nakit avans ve krediye başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sonrasında müşteri işlemlerinin tamamlanmasının ardından ve kişinin sicil notu doğrultusunda onaylandığı takdirde, nakit avans 5 dakika içinde kişinin hesabına aktarılır.

Akbank müşterisi olan herkes, özellikle yeni müşterilere sunulan bu kampanyadan kolayca yararlanabilir. Başvurunuzu mobil cihazlarınız üzerinden yapabileceğiniz gibi, Akbank şubelerine de başvurabilirsiniz. Akbank, müşterilerine özel olarak başlattığı bu kampanya ile bayramı daha rahat geçirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Vade Seçenekleri Nelerdir?

Akbank, genellikle 12 ay veya 6 ay vade seçenekleri sunmaktadır. 13.500 TL nakit avansınızı daha rahat ödeyebilmeniz için bu tutarı 6 veya 12 ay gibi vadelerde taksitlere bölebilirsiniz. Bu seçeneklerden herhangi birinden yararlanabilir ve Akbank müşterisi olduktan sonra kolayca başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra, 7/24 dilediğiniz saatte bu nakit avansı çekebilirsiniz.

Akbank’ın yeni müşterilerine özel olarak sunduğu bu fırsat, faizsiz seçeneklerle sunulduğu için geri ödemesi sıfır faizdir. Ayrıca kolay vade imkanı sayesinde herkes tarafından kullanılabilir. Yeni Akbank müşterisi olan herkes, müşteri işlemlerini tamamladıktan sonra nakit avans sisteminden yararlanabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.