EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: Düşük Faiz, 250 Bin TL!

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI VE DETAYLARI

Ziraat Bankası, internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Banka, düşük faizli 250 bin TL’lik ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Peki, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı nedir?

Son dönemde dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zamların ardı arkası kesilmiyor. Bu zamlar, vatandaşların alım gücünü ciddi şekilde düşürüyor. Durum böyle olunca vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarını yakından takip etmeye başladı.

Acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar, çareyi bankaların kapısını çalmakta buluyor. Biz de Ulak News olarak, sizler için bankalar tarafından sunulan kredi kampanyalarını yakından takip ediyor ve size sunmaya çalışıyoruz. Şimdi gelin, Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi detaylarına bir göz atalım.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Banka, internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı. Buna göre, 50.000 TL’ye kadar olan krediler için vade süresi 36 aya kadar, 50.001 TL ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar, 100.001 TL ve üstü krediler için ise 12 aya kadar imkan sunulmaktadır.

Banka ayrıca, internet sitesi üzerinden kredi hesaplama sistemi sunmaktadır. Biz de 250 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için sunulan bu imkanları hesapladık.

Banka, 250 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade imkanı sunmaktadır. Aylık faiz oranı ise %2,70 olarak belirlenmiştir. Bu koşullar altında, sunulan ihtiyaç kredisinin aylık taksit tutarı 62.126 TL olarak hesaplanmıştır.

GEREKLİ BELGELER

Ziraat Bankası tarafından sunulan kredi kampanyasına başvuru yapmak için vatandaşlardan istenilen belgeler şunlardır:

  • Başvuru Formu
  • Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi
  • Kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi
  • Şubece istenebilecek diğer belgeler

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Banka tarafından sunulan bu sisteme göre, 250 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için sunulan imkanları sizler için hesapladık. 250 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için 12 ay vade imkanı sunulurken aylık faiz oranı %2,70 olarak hesaplanmıştır. Aylık taksit tutarı ise 62.126 TL olarak belirlenmiştir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.