EkonomiGenelTürkiye

EGM Moral Eğitim Müdürlüğü’nden 5 Kamu İşçi Alımı İŞKUR İlanı

Kamu İşçi Alımı İş İlanları

Kamu İşçi Alımları Başvuru Detayları

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 3 farklı kadroda en az ilköğretim mezunu adaylar arasından 5 kamu işçi alımı yapacak. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, bu ilanın tüm detaylarını sizler için derledik.

Bulaşıkçı İşçi Alımı İçin Koşullar

00007823405 İŞKUR iş ilan numarasıyla toplamda 1 bulaşıkçı alımı yapılacak: Bu alımda, en az ilköğretim mezunu olmak ve hijyen eğitimi belgesine sahip olmak gerekmektedir. Geceleri ve gündüzleri çalışmanıza engel bir durumunuz olmamalıdır. Ayrıca, dezenfeksiyon maddeleri ve bunların kullanımı hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Sanayi tipi bulaşık makinesi kullanımı ve bakımı konusunda deneyimli olmanız tercih edilir.

Garson İşçi Alımı İçin Koşullar

00007823436 İŞKUR iş ilan numarasıyla toplamda 3 garson alımı yapılacak: Bu alım için en az lise mezunu olmanız ve hijyen eğitimi almış olmanız gerekmektedir. Alakart servis hizmetlerinde deneyim kazanmış olmak ve tam zamanlı çalışmanıza engel bir durumunuz bulunmamak şartları aranmaktadır.

Ön Büro Elemanı Alımı İçin Koşullar

00007823687 İŞKUR iş ilan numarasıyla toplamda 1 ön büro elemanı alımı yapılacak: Bu alımlarda, lise mezunları için Turizm ve Otelcilik bölümü mezunu olmanız gerekmektedir. Lisans ve Önlisans mezunları için ise Turizm ve Otelcilik (Otel-Konaklama) İşletmeciliği veya Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden mezun olmanız istenecektir. Ayrıca, en az 1 yıl tecrübeli olmanız ve iyi derecede bilgisayar ve MS Office programlarını kullanabilmeniz gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvurusu ve Başvuru Tarihleri

Bu Ankara iş ilanlarına başvurular, 27 Eylül 2023 tarihinden itibaren başlamış olup, son başvuru tarihi 2 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurularınızı İŞKUR e-şube hizmeti üzerinden online olarak, hizmet noktalarından şahsen veya ALO-170 hattını arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

EGM Moral Eğitim Müdürlüğü'nden 5 Kamu İşçi Alımı İŞKUR İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.