EkonomiGenelTürkiye

Emekli Promosyonu: 3 Yıl Boyunca 9900 TL Ek Ödeme

**Yüksek Promosyon Veren Banka: Yapı Kredi Bankası – Emekli Maaşına 9.900 TL Ek Ödeme**

**Yeni Promosyon Kampanyaları ile Emekli Maaşı Alanlara Destek**
Ekim ayında emekli maaşı alanlar için yeni promosyon kampanyaları başlatıldı. Bağ-Kur, SSK ve memur emeklileri gibi toplam 17 milyon vatandaş için kampanyalar Ekim sonuna kadar devam edecek. SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma ile emekli maaşı alanlara rekor promosyon desteği sağlanacak. Ek ödeme almak isteyenler, 3 yıl boyunca taahhüt vermek şartıyla geri ödemesiz bir şekilde başvurularını yapabilecekler.

**9.900 TL Promosyon Kimlere Verilecek?**
Geçimini her geçen gün zorluk içinde sağlamaya çalışan emekli vatandaşlar için emeklilik dönemi hayal kırıklığıyla son buluyor. Özellikle Temmuz ayında yapılan zam miktarının düşük olması, emeklileri hüsrana uğrattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5.000 TL ikramiye müjdesi, ancak yüzleri güldürebildi. Emekliler bekledikleri iyi haberleri ek zamlarla alacaklarını umuyorlar. Banka promosyonu ödemeleri ise emeklilere umut veriyor.

**Yapı Kredi Bankası’ndan Yüksek Promosyon Miktarı**
Ekim ayı, renkli promosyon kampanyalarına sahne oldu. Kamu ve özel bankalar, Ekim ayına özel promosyonlar sunarak vatandaşları sevindirdi. Yüksek promosyon miktarı sunan Yapı Kredi Bankası, yeni promosyon açıklamasını yaparak, 3 yıl bankada kalma sözü veren emeklilere 9.900 TL ek ödeme vereceğini duyurdu. Bu kampanyaya dahil olmak isteyen tüm emekliler, Yapı Kredi Bankası’na başvurarak 9.900 TL promosyon karşılığında maaş müşterisi olabilecekler.

**Yapı Kredi Promosyon Kampanyası Detayları**
Yapı Kredi Bankası, yeni emekli promosyon miktarlarını açıkladı. 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emeklilere Yapı Kredi Bankası tarafından promosyon desteği sağlanacak. Banka, ek taahhüt veren emeklilere şartsız ve koşulsuz promosyon ödemesinin yanı sıra ekstra ödeme de yapacak. Tüm şartları yerine getiren emeklilere, 12.000 TL’ye kadar promosyon imkanı sunulurken ücretsiz havale ve EFT desteği de sağlanacak.

Emekli Promosyonu: 3 Yıl Boyunca 9900 TL Ek Ödeme

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.