EkonomiGenelTürkiye

PTT’nin Muhteşem Ödeme Kampanyasıyla Nakit Para Hesabınıza Hızlıca Yatırılıyor!

PTT’den T.C Kimlik Numarası ile Başvuru Yapanlara Nakit Para Yardımı

PTT, T.C kimlik numarasıyla başvuru yapana ödemelerin gerçekleştirileceğini duyurdu. Aile destek paketi ödemeleri PTT tarafından yapılıyor ve son dakika haberi, ihtiyaç sahibi ve geçim zorluğu çekenlere ağustos ayında zamlı destek ödemeleri yapılacağını açıkladı. Başvuru yapan kişiler 7200 TL ile 15.000 TL arasında karşılıksız destek ödemesi alacaklar.

Aile Destek Paketi Ödemeleri PTT Üzerinden Yapılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, nakit para yardımlarını PTT üzerinden yapmaya başladı. Aile destek paketi miktarı uzatıldı ve bu haberin detayları ve talimatlar doğrultusunda ödemelerin bir yıl süreyle devam edeceği duyuruldu. T.C kimlik numarasıyla başvuru yapanlara, yeni ödeme miktarları da bakanlık tarafından açıklandı.

PTT’den Alınabilecek Geri Ödemesiz Nakit Ödeme Miktarları

Türkiye Aile Destek Yardımı, 2023 yılına kadar devam edecek ve bu kez ödemeler zamlı olarak gerçekleştirilecek. Aile yardımları, memur maaş kat sayısındaki artışla birlikte yükseldi. PTT aracılığıyla yapılan aile yardımı ödemeleri, hesaplara 7200 TL ile 15.000 TL arasında aktarılacak. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, yeni bir açıklama yaparak, bu ay için ödemelerin 15 Ağustos tarihinden itibaren hesaplara yatmaya başladığını belirtti. Ödemeler, 30 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve hak sahipleri IBAN numaraları veya T.C kimlik numaralarıyla bu ödemeyi alabilecekler. Ödemelerin zamlı olarak hesaplara aktarılacağı biliniyor.

IBAN Numarası veya PTT Üzerinden Ödemeler

Yardım ödemeleri, sosyal devlet ilkesi gereği düzenli olarak vatandaşlara yapılmaktadır. Yardım ödemelerinden yararlanmak isteyenler, 30 Ağustos tarihine kadar hesaplarına yatırılan bu ödemeleri çekebileceklerdir. Hak sahiplerine, 30 Ağustos tarihine kadar IBAN numaralarına veya PTT hesaplarına ödeme yapılacak. T.C kimlik numarasıyla PTT aracılığıyla da ödemeler alınabilecektir.

PTT'nin Muhteşem Ödeme Kampanyasıyla Nakit Para Hesabınıza Hızlıca Yatırılıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.