EkonomiGenelTürkiye

PTT’den emekli maaşı alanlara özel 80.000 TL kredi kampanyası başladı!

Emekli Maaşını PTT’den Alanlar İçin 80.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!

Başvuru işlemlerini gerçekleştirmek için ise gerekli olan şartlar oldukça basittir.

Kredi Şartları

  • Emekli maaşını PTT üzerinden alan tüm vatandaşlar bu kredi kampanyasından rahatlıkla faydalanabilirler.
  • Kredi başvurusu işlemlerini yapmak da çok kolaydır.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bunun için iki yöntem bulunmaktadır:

  1. Cep Telefonu Üzerinden Başvuru: Cep telefonunuzdan SMS yoluyla PTT yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 3050 numarasına gönderebilirsiniz. Sadece bu işlemi yaparak başvuru yapmış olacaksınız.
  2. PTT Şubesine Başvuru: Kendinize en yakın PTT şubesine giderek orada görevli olan kişilere başvurunuzu belirtmeniz. Size gerekli bilgiler sunulacak ve başvuru işleminiz anında değerlendirmeye alınacaktır.

PTT, Aktif Bank ile bir işbirliği imzalayarak vatandaşlara bu avantajlı kredi fırsatını sunmaktadır. Emekliler için hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılama avantajı sunan bu kampanyayı kaçırmayın! Eğer PTT üzerinden emekli maaşınızı alıyorsanız ve SMS üzerinden bu krediye başvuru yaptıysanız krediniz de onay aldıysa aynı gün içerisinde kredinizi kullanma hakkına sahip olabilirsiniz. Ayrıca, 80.000 TL’ye kadar varan nakit kredi içinde PTT şubelerine giderek işlem yapmanız mümkündür.

Bildiğiniz üzere PTT’de vatandaşlara maddi anlamda birçok avantaj sunan kurumlardan bir tanesidir. PTT bu sefer de Aktif Bank ile bir işbirliği yaparak PTT üzerinden emekli maaşını alan vatandaşlara 80.000 TL’ye kadar varan kredi fırsatı sunmaktadır. Üstelik bu krediden yararlanmak çok basittir. Yalnızca SMS göndererek veya kendinize en yakın PTT şubesine giderek bu krediden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

PTT'den emekli maaşı alanlara özel 80.000 TL kredi kampanyası başladı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.