EkonomiGenelTürkiye

MEB 50 ÖGG Alımı için Online Sınav Başvurusu

Özel Güvenlik Görevlisi İş İlanları

Özel güvenlik görevlisi iş ilanları hakkında bilgi edinmek ve başvuru süreciyle ilgili ayrıntıları öğrenmek için buradayız. Millî Eğitim Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 50 özel güvenlik görevlisi alımı yapacaktır. İşe alınacak personellerin 3 ayrı değerlendirmeye tabi tutulacakları ve başarılı olanların işe alınacağı belirtilmektedir. Başvurular için ikamet şartı aranmamaktadır ve başvurular, 81 şehirde yaşayan adaylardan kabul edilecektir.

Güvenlik Görevlisi Alımı Kriterleri

Özel güvenlik görevlisi olmak için aşağıdaki kriterlere uymanız gerekmektedir:

  • En az lise mezunu olmak,
  • Tercihen 1,75 cm ve üzeri boy sahibi olmak,
  • İyi iletişim becerilerine sahip olmak,
  • Yön bulma yeteneği olan ve diksiyonu düzgün olmak,
  • Takım çalışmasına yatkın olmak,
  • Özel güvenlik sağlık mevzuatında belirtilen sağlık şartlarını taşımak,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak.

Online Sınav Detayları

Kadroya başvurmak isteyen adayların, KDV dahil 550 TL olan sınav ücretini ödemeleri gerekmektedir. Sınav ücreti, T.C. Ziraat Bankası AŞ, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Türkiye Halk Bankası AŞ’nin ATM, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden ödenmelidir. Sınav ücreti ödemesi için son tarih, 4 Ekim 2023 ile 13 Ekim 2023 tarihleri arasındadır.

MEB Kamu Personel Alımı Başvuru Süreci ve Şekli

Başvurular, sınav ücreti ödendikten sonra kurumun resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılmalıdır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yapmak için lütfen buraya tıklayınız.

Sınav Tarihi ve Merkezleri

Sınav, 5 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecektir ve 30 farklı merkezde yapılacaktır. Sınav, elektronik olarak gerçekleştirilecektir. Sınav merkezleri arasında Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir ve Kahramanmaraş yer almaktadır.

Başvuru kılavuzu için buraya tıklayınız.

MEB 50 ÖGG Alımı için Online Sınav Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.