EkonomiGenelTürkiye

Emekliler İçin 9.200 TL Kampanyası: QNB Finansbank Hesaba Hızlı Aktarım İmkanı!

QNB Finansbank Emekli Maaş Promosyonu Kampanyası Nedir ve Ne Kadar Ödeme Yapılıyor?

QNB Finansbank, emeklilere yönelik maaş promosyonu kampanyasıyla dikkat çekiyor. Bu kampanya sayesinde emekliler, maaşlarını bu bankaya taşıyarak nakit ödemeler alabilmektedirler. Kampanyadan faydalanmak için bazı adımların izlenmesi gerekmektedir. İlk olarak, SGK’dan alınan emekli maaşının QNB Finansbank’a taşınması gerekmektedir. Ardından, promosyon sözleşmesi imzalanmaktadır. Emekli müşteri, 3 yıl boyunca başka bir bankaya maaşını taşımayacağına dair söz vermektedir. Tüm bu işlemlerin sonucunda, QNB Finansbank, emekli müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapmaktadır.

Ödeme Miktarları Nasıl Belirleniyor?

QNB Finansbank, emeklilere yapacağı ödemelerin miktarlarını belirlemiştir. Bu ödemeler, müşterinin bankaya yatırılacak olan emekli maaşına göre hesaplanmakta ve maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır. Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.800 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 5.600 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 7.200 TL ve 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 8.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

1.200 TL Ek Avantaj!

Tüm emekli müşterilere, ayrıca 1.200 TL tutarında bir avantaj sunulmaktadır. Emekli kredi kartı kullanmaya başlayan müşteriler, yılda 1.200 TL indirim hakkına sahip olacaklardır. Böylece, emeklilere maaş promosyonuna ek olarak dolaylı olarak 1.200 TL ödeme yapılmış olacaktır.

QNB Finansbank, emekli maaş müşterilerine ödemeleri belirlerken bu kampanyayı ay sonuna kadar geçerli kılmıştır. Bir emekli, QNB Finansbank’ın maaş promosyonu kampanyası kapsamında 9.200 TL’lik bir ödeme alma imkanına sahip olabilmektedir.

Emekliler İçin 9.200 TL Kampanyası: QNB Finansbank Hesaba Hızlı Aktarım İmkanı!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.