EkonomiGenelTürkiye

Devlet Bankaları vatandaşlara destek amacıyla 100 Bin TL kredi imkanı sunuyor.

Gelişen teknoloji ile birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT, emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenliyor. Bu özel kampanya sayesinde emekli olan vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilecekler. Kamu bankaları, emeklilere özel olarak düzenledikleri bu kredi kampanyasıyla, 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatı sunmaktadır.
Başvurularını hemen gerçekleştiren emekli maaş müşterileri, kredi destek ödemelerini aynı gün içinde alabilirler. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, kredi başvurularını tamamlayarak diğer bankalardaki borçlarını kapatabilir veya acil nakit ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilirler.
Emekli maaşı alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi ödemelerini şubelere gitmeye gerek kalmadan gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası müşterileri Ziraat Bankası şubesine, Vakıfbank müşterileri Vakıfbank şubesine giderek kredi başvurularını yapabilirler. Başvurular hızlı bir şekilde değerlendirilerek en düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacaktır.
PTT üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, cep telefonları üzerinden mesaj atarak hızlıca kredi onaylarını görebilirler. Başvuruyu cep telefonu üzerinden yapmak isteyenler, “PTT” yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazarak mesajı “30 50” numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunu yapabilirler.
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterileri, daha önce bu bankalarda açtıkları hesaplarıyla internet bankacılığı şifresi alarak veya bankaların resmi internet siteleri üzerinden başvuru yapabilirler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.