EkonomiGenelTürkiye

Akaryakıt fiyatları artışa devam ediyor! Petrol fiyatları rekor kırarken, yeni bir akaryakıt zammı yolda

**Akaryakıt Fiyatları: 7 Ağustos 2023 Güncel Pompa Fiyatları**

Akaryakıt krizi, koronavirüs pandemisi ile başlayıp devam ediyor. Her geçen gün akaryakıt fiyatlarına sürekli zam gelmekte ve benzin ile motorin gibi yakıtların fiyatları rekor seviyelere ulaşmaktadır. Özellikle KDV ve ÖTV artışları sonrası, akaryakıt fiyatları 40 TL sınırını aşmış durumda. Ancak, bu zam dalgasının sona ereceğine dair bir işaret bulunmamaktadır. Çünkü Brent petrol fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. Haftanın ilk işlem gününde Brent Petrol 86 dolardan fazla seviyelerde işlem görüyor. Bu yükselişle birlikte, akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam beklentisi oluştu. Peki, akaryakıt fiyatları ne zaman zam alacak? 7 Ağustos 2023 tarihinde güncel olarak benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar olacak? İşte 7 Ağustos 2023 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir illerindeki güncel pompa fiyatları…

**Akaryakıt Fiyatlarına Yeni Zam Var Mı?**

Akaryakıt fiyatları, son dönemde benzin, motorin ve LPG gibi yakıtların rekor üstüne rekor kırmasıyla gündemde. KDV ve ÖTV artışı sonrasında, araç sahipleri yakıt fiyatları nedeniyle sıkıntı yaşamaya başlamıştı. Çünkü akaryakıt fiyatları 40 TL’ye kadar ulaşmıştı. Ancak aynı dönemde Brent Petrol fiyatları da rekor seviyelere tırmandı. Bu durum, akaryakıt fiyatlarına yeni bir zam gelişeceği ihtimalini ortaya çıkardı. Peki, akaryakıta yeni bir zam yapılacak mı? Akaryakıt fiyatları artacak mı? Ankara, İstanbul ve İzmir illerindeki akaryakıt fiyatları ne kadar olacak? 7 Ağustos 2023 tarihindeki güncel akaryakıt fiyatları ve detayları haberimizde bulunmaktadır.

**7 Ağustos 2023 İl İl Güncel Akaryakıt Fiyatları**

Temmuz ayında, akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Ağustos ayı geldiğinde de akaryakıt zammı haberleri devam etti. Benzin, motorin ve LPG fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Şu anda benzinin ve motorinin litresi 37 TL civarında işlem görmektedir. Brent Petrol fiyatlarının yükselmesiyle birlikte, gözler bir kez daha akaryakıt zammı haberlerine çevrildi.

Brent Petrol, haftanın ilk işlem gününde yine yükselişle başladı. Sabah saatlerinde 86 doları geçti. Son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşan petrol fiyatları, akaryakıt fiyatlarına zam beklentisi yarattı. Sektör kaynakları henüz bir zam açıklaması yapmamış olsa da, fiyatların yükseliş trendinin devam etmesi durumunda, akaryakıt fiyatlarına bir zam daha gelebileceği söylenebilir.

Peki, 7 Ağustos 2023 tarihinde Ankara, İstanbul ve İzmir illerindeki pompa fiyatları ne kadar olacak? İşte 7 Ağustos 2023 tarihinde güncel olarak benzin, motorin ve LPG fiyatları:

**İstanbul**

– Benzin: 36,08 TL
– Motorin: 36,48 TL
– LPG (Otogaz): 15,83 – 16,29 TL

**Ankara**

– Benzin: 36,58 TL
– Motorin: 37,00 TL
– LPG (Otogaz): 16,28 TL

**İzmir**

– Benzin: 36,64 TL
– Motorin: 37,07 TL
– LPG (Otogaz): 16,02 TL

Akaryakıt fiyatları artışa devam ediyor! Petrol fiyatları rekor kırarken, yeni bir akaryakıt zammı yolda

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.