EkonomiGenelTürkiye

“Halkbank’ta İhtiyaç Kredisinde Aylık 5.139 TL Taksit İmkanı!”

**Halkbank Ihtiyaç Kredisi Kampanyası İle Fark Yaratıyor**

**Özel Sektör Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi**

Halkbank, resmi web sitesinde yaptığı duyurusunda ihtiyaç kredisi adı altında farklı krediler sunduğunu belirtti. Buna göre “Özel Sektör Çalışanlarına Özel”, “Kamu Çalışanlarına Özel”, “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi”, “Hızlı Kredi”, “Maaşını Halkbank’tan Alanlara Özel” ve “Halkbank Gayrimenkul Arsa” adı altında farklı oran ve üst limitlerde kredi veriliyor.

**Özel Sektör Çalışanları Dikkat!**

Özel sektör çalışanları için farklı ödeme planları ile sunulan kredide üst limitin 70 bin TL ve 24 ay vadeli olduğu açıklandı. Krediyi çekmek isteyenler, ödemelerini aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli seçenekleriyle yapabileceklerini belirtti. Ödeme konusunda kolaylık sunan Halkbank, 50 bin TL kredi çekilmesi halinde 36 ay vadede yüzde 3,95 faiz oranı talep ediyor. Aylık taksit tutarı 3.074 TL olup, 287,5 TL tahsis ücreti alınacağını belirtti.

**İşte Örnek Ödeme Tablosu:**

Banka, açıklamasında kredi faiz oranı (yüzde 3,95 için) şunları söyledi:

“Kredi faiz oranı; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, Bankamızdan kredi kartı almayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.”

**Halkbank 70 Bin TL İhtiyaç Kredisi**

Özel sektör çalışanları için 70 bin TL kredi çekmek isteyenler için aylık ödeme tablosu açıklandı. Buna göre 70 bin TL kredi 24 ay vade ile yüzde 3,95 faiz oranından verilecek. Toplam geri ödeme miktarı 123.354,96 TL olacak. Aylık ödeme ise 5.139,79 TL. İşte örnek ödeme tablosu:

**Başvurular Nasıl Yapılacak?**

Halkbank, özel sektör çalışanlarına sunulan krediden yararlanmak isteyenlerin başvurularını Halkbank internet şubesi ya da Halkbank mobil şubesi üzerinden yapabileceklerini belirtti. Mobil ya da internet üzerinden başvuru yapmak istemeyenler için de başvuruların aynı zamanda en yakın Halkbank şubeleri üzerinden yapılabileceği açıklandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.