EkonomiGenelTürkiye

İl Özel İdaresi 23 Sürekli İşçi Alımı Başvuru Detayları

Sürekli İşçi Alımı İş İlanları

İl Özel İdaresi’nden 23 Kadro ve Pozisyonda Sürekli İşçi Alımı

Çanakkale İl Özel İdaresi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere farklı kadro ve pozisyonlarda 23 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek ve daimî kadroda istihdam edilecektir. Ayrıca deneyim süresi de istenmemektedir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın gerekli detaylarını haberimizde size aktarıyoruz.

İşçi Alımı Kadro Detayları ve Şartları

3 Makine Bakım Onarımcısı Alımı:

Bu kadroya başvuracak adayların makine bakımcı, mesleki yeterlilik belgesine sahip olmaları ve en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. B sınıfı sürücü belgesi de istenmektedir.

3 Asfalt Plenti Operatörü Alımı:

Bu pozisyona en az ilkokul mezunu adaylar başvurabilir. Adayların asfalt plent operatörü belgesine veya sertifikasına sahip olmaları gerekmektedir.

3 Atölye Ustası Alımı:

Meslek dallarından birinde ustalık belgesine veya sertifikasına sahip olan adaylar başvurabilir. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış olmaları gerekmektedir. Minimum ilkokul mezunu olmak yeterlidir.

7 Ağır Vasıta Şoförü Alımı:

CE sınıfı yeni sürücü belgesine sahip olan erkek adaylar başvurabilir. İlkokul, lise, önlisans ve lisans mezunlarından başvurular kabul edilecektir.

3 Beko Loader Operatörü Alımı:

105.02 kodlu yeni tip sürücü belgesine ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olan adaylar bu pozisyona başvurabilir.

2 Greyder Operatörü Alımı:

105.07 kodlu sürücü belgesine sahip olan ilkokul mezunları bu pozisyona başvurabilir.

1 Otomotiv Teknolojisi Teknikeri Alımı:

Otomotiv teknolojileri önlisans mezunu adaylar bu pozisyona başvurabilir. Adaylardan B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

1 Temizlik Personeli Alımı:

Emekli olmayan ve emekliliğe hak kazanmamış adaylardan ilkokul mezunu olanlar bu pozisyona başvurabilirler.

1 Bahçıvan Alımı:

Bahçıvan belgesine veya sertifikasına sahip olan ve B sınıfı sürücü belgesi olan kişilerden aktif olarak araç kullanabilenler bu pozisyona başvurabilirler.

İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Çanakkale iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana başvurular, 9 Ekim 2023 tarihinden itibaren alınmaktadır. Son başvuru tarihi ise 13 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Çanakkale İl Özel İdaresi adresine şahsen yapmalıdır.

İl Özel İdaresi 23 Sürekli İşçi Alımı Başvuru Detayları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.